Akhisarpress.com/ÖZEL HABER - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor Antalya’nın Side ilçesinde, 9 Ocak’ta karşılaşacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yılbaşı dolayısı ile çalışmalara 2 gün ara veren takım bugün Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yönetiminde çalışmalarına devam etti.

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel Akhisarpress.com Muhabirine yaptığı açıklamada; “Kadromuza yeni katılacak isimler önümüzdeki hafta içinde tam olarak netleşecek. Transfer sezonu 5’inde başlıyor. Acele ederek bu işi bitirmek istemiyoruz. Takıma yararı olacak futbolcu alarak, isabetli transfer yapmak istiyoruz. Takımımıza şuana kadar kesin olarak Bilal Kısa katıldı.


Hakan Ateş Gözetepe’ye Kiralandı

İlk yarıda Akhisarspor’da fazla forma şansı bulamayan defans oyuncusu Hakan Ateş’in Göztepe’ye kiralandığını ifade eden Eryüksel; “Futbolcumuz Hakan Ateş’e Göztepe’den teklif gelmiş, bizde teknik ekibimiz ile değerlendirdik ve ikinci devre için kiralık vermeyi uygun gördük. Umarım Göztepe takımına faydalı olur. Bu arada kondisyonunu kaybetmemiş olacak.” Dedi.

Antalya Maçı 1 Lira

Ligin 15. Haftasında tatil edilen 9 Ocak Çarşamba günü oynanacak Medical Park Antalyaspor maçının biletlerinin 1 Lira olacağını belirten Eryüksel; “Maç tatil edildiği için bir çok seyircimizi mağdur etmemek adına yönetim olarak maçın 1 lira olmasına karar aldık. Stadı doldurmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Büyük maçlar haricinde diğer maçlarında 1 lira olmasını planlıyoruz. Gerekirse büyük maçlarda da indirimler yapacağız.” Dedi.

Öte yandan Mert Kaytankaş, Mehmet Yılmaz, Diego Lima ile yollarını ayıran Akhisar Belediyespor’da Anıl ve Kürşat’ın ise kendilerine takım bulması bekleniyor.