Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Akhisar Belediyespor bu Cumartesi saat 16.00'da kendi sahasında konuk edeceği MP Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun izinli olduğu ilk gün antrenmanı yardımcı antrenör Yıldırım Uran yönetiminde başladı.

Diş problemi yaşayan Niasse antrenmana katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Mehmet Akyüz, kart cezalısı olan Uğur Demirok ve sakatlığı devam eden Bilal Kısa doktor kontrolünde çalıştı.

Geçtiğimiz Galatasaray maçında istemedikleri bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını ifade eden yardımcı antrenör Yıldırım Uran, sahaya bu skor için çıkmadıklarını ancak istemedikleri bir sonuçla Galatasaray maçından ayrıldıklarını ifade etti. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacaklarını ve Avrupa hedefinden vazgeçmeyeceklerini de sözlerine ekledi.

Uzun süredir sakatlığı devam eden Milli oyuncu Bilal Kısa'nın ise durumunun iyiye gittiği Çarşamba günü takım ile birlikte çalışmalara başlayabileceği öğrenilirken, Akhisar'ın diğer Milli oyuncusu Uğur Demirok ise kart cezalısı olduğu için MP Antalya karşılaşmasında forma şansı bulamayacak.