Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, Cumartesi günü saat 16.00’da kendi sahasında konuk edeceği Kayserispor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesislerinde başladı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başlayan antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Ivan Sesar takımdan ayrı düz koşu yaparken, takım tam kadro çalışmalarda yer aldı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bilal Kısa; “Yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kaldım. Bu beni üzdü, ama şuanda bir sıkıntım bulunmuyor. Karabükspor maçı ile sahalara geri döndüm. Karabük maçı bizim için çok önemli bir maçtı, uzun zamandır kazanamıyorduk. Bu maçta oyunumuzu sahaya yansıttık ve 3 puanı aldık. Tabiki bunun devamını getirmeliyiz. İnşallah kalan bu 5 maçta iyi bir futbol sergileyerek ligi iyi bir noktada bitiririz” diye konuştu.

Akhisar Belediyespor’a geliş sürecini ve takımın bulunduğu durumu değerlendiren WatoKuate şunları kaydetti; “Manchester alt yapısında oynarken ben buradan İbrahimaSonko ile kontağım vardı, arkadaşımdı kendisi. O ilk önce söyledi bana Türkiye’de oynamayı düşünüyorsan Akhisar Belediyespor’a gelebilirsin. Buraya geliş sürecim böyle başladı. Sonra buraya geldim, şehir çok hoşuma gitti, ben Afrika ülkelerinden geldiğim için oraya da biraz benziyordu. Sonra hocamız ile konuştuk, oyuncularla görüştük, ortama baktım, herşeye baktım sonuçta beni mutlu etti ve ilk defa da hayatımda profesyonel olarak imza attım. Ben kişisel olarak hedefleri büyük birisiyim. Hedeflerimi hiçbir zaman küçük tutmadım. Akhisar’da geçen maça kadar, ne yazık ki bir maç kazanamadık Karabük maçına kadar çok zorluk çekmiştik. Ama şimdi o zorluğu atlattık, gücümüzü herkese gösterdik. Artık Avrupa Kupası hedefini düşünebilecek bir takımız. Takımımızda çok kaliteli futbolcular var, inşallah bundan sonra en yukarıda bitirmeye çalışacağız” dedi.