Mustafa ÖZDEMİR

Spor Toto Süper Ligin 11. Haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştığı maçta 3-1 mağlup ayrılan Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor’da bugün akşam Kasımpaşa hazırlıklarına başlandı.

Yılmaz Atabarut Tesislerinde bugün 17:00’de başlayan antrenmana çıkan Akhisar Belediyespor’da Güray’ın dışında sakat bulunmuyor. Tokatspor maçında ayak bileğinden sakatlanan Güray antrenmana katılmadı.

Akhisar Kendi Evinde Galip Gelmek İstiyor

Takım olarak etkili bir oyun sergilediklerini belirten Hamzaoğlu; “Özellikle son üç haftadır takım olarak ligde iyi oyun sergiliyoruz. Ancak şuana kadar evimizde bir galibiyet alamadık. Bu hafta sonu Kasımpaşa maçından galip ayrılarak, taraftarımıza kendi evimizde 3 puanı hediye etmek istiyoruz. Takımda şuan Tokatspor maçında ayak bileğinden sakatlanan Güray’ın dışında bir eksiğimiz yok. Takım olarak mücadele ederek bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz.” Dedi.

Kaptan’a Sürpriz Doğum Günü

Akhisar Belediyespor’un tecrübeli kaptanı, Emrah Eren’in 34. Dooğum günü antrenman öncesi, takım arkadaşları ve Özel Yüksel Koleji Tarih öğretmenleri Murat Yardımcı, Yasin Kartal, Matematik öğretmenleri İsmet Atakan, Emin Gözüm, Edebiyat öğretmenleri Volkan Kayalar, Bekir Çakmak, Beden Eğitimi öğretmeni Mesut Uzunay, Memur Halil Barut ve öğrenciler tarafından hazırlanan pasta ile kutlandı. Kendisi için hazırlanan doğum günü sürprizi için teşekkür eden Eren; “Burada takım arkadaşlarıma birlikte bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Allah hepimize inşallah daha uzun ömür nasip eder, ligde de bundan sonra daha başarılı skorlar alırız, çok teşekkür ederim.” Dedi.

Erçak Temizlik Şirketin’den Baklava Dopingi

Erçak Temizlik Şirketi yetkilileri Yaşar Çakar ve Kemal Çelik takımı antrenman öncesi ziyaret ederek, futbolculara baklava ikram ederek, Kasımpaşa maçında başarı dileklerinde bulundu.

-------------------------------------------------------------------------



--------------------------------------------------------------------------------