Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor Ligin 31. haftasında Cumartesi günü saat 20.00’de Bursaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.


Yılmaz Atabarut Tesislerinde 2 gün iznin ardından başlayan hazırlıklar teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yönetiminde tüm futbolcuların katılmasıyla eksiksiz olarak başladı.


Uğur Demirok antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçtiğimiz haftaki Beşitaş maçını değerlendirdi. Maçın çok zor geçeceğini başından itibaren bildiklerini söyleyen Demirok; “Maçtan öncede zaten çok zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Kaybedecek bir şeyimiz olmadığını bilerek maça çıktık, çok iyi bir mücadele ile 3 puanı aldığımıza inanıyorum. Ama daha işimiz bitmedi, daha önümüzde Bursaspor, Antalyaspor gibi zorlu deplasmanlar var. Son haftaya kadar biz bu işi en iyi şekilde götüreceğiz. Beşiktaş maçı sonrası rahat bir nefes aldık. Bu saatten sonra Bursaspor maçını düşüneceğiz, biz inanıyoruz herkes bize inanıyor. Elimizden gelenin fazlasıyla yapacağız diye konuştu.


Takım düz koşu, ikiye bir topla çalışma, iki grup şeklinde yarı sahada maç yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan Kenan, Sonko ve Gekas takımdan ayrı doktor kontrolünde çalıştı.


Diğer yandan Bursaspor maçında Sonko ve Sertan’ın sarı kart sınırında olduğu öğrenildi.