Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Bucaspor'dan ayrılan orta saha oyuncusu Erkan Taşkıran’ı Yılmaz Atabarut Tesislerinde düzenlenen imza töreniyle 2 yıllığına renklerine bağladı.

İmza töreninde konuşan Akhisar Belediyespor kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel; “Erkan Taşkıran takip ettiğimiz bir futbolcuydu, kendisiyle anlaştığımız için mutluyuz. Takımımıza faydalı olacağını düşünüyoruz.” Dedi.

Gekas ile ilgili sorularıda yanıtlayan Eryüksel; Gekas dün tesislerimize görüşmek için geldi. Ancak tam o sırada memleketinden gelen acı haber yüzünden geriye dönmek zorunda kaldı. Görüşmemizi tamamlayamadık, bu nedenle henüz anlaşmaya varmış değiliz. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz.” diye açıklamalarda bulundu.

Erkan Taşkıran ise Akhisar Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu ifade ederken, burada takım arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde olacağımıza inanıyorum. Tekrardan Süper Lig’e dönmenin heyecanını yaşıyorum. Akhisar Belediyespor için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Gençlerbirliği’nde profesyonel olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu dün geçtiğimiz gün Bucaspor ile yollarını ayırmıştı.