Akhisarpress.com - Spor Toto Süper lig takımlarından Akhisar Belediyespor'da Antalya'nın Side ilçesindeki Sensimar Otel'de kamp devam ederken, kamp programında değişiklik yapıldı. 27 Aralık'ta Antalya kampnı tamamlayıp 5 Ocak'ta Akhisar'da kamp yapması planlanan yeşil-siyahlı ekip plan değişikliği yaparak 8 Ocak'ta Manisa Oreko Otel'de ertesi gün oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçını bekleyecek.

Konu ile ilgili Akhisarpress.com'a açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar; "Takımımız 27 Aralık'ta Antalya'nın Side ilçesinde bulunan Sensimar Otel'de kampa girdi. Normalde 5 Ocak'ta Akhisar'a dönmesi planlanan kamp programında bir değişiklik gerçekleştirdik. Takım Antalya kampından 8 Ocak'ta Manisa'ya dönüp Oreko Otel'de 9 Ocak'taki Medical Park Antalyaspor maçına odaklanacak." dedi.

Öte yandan Antalya kampı devam eden yeşil-siyahlı ekipte en son Kardemir Karabükspor'dan transfer olan Bilal Kısa ve prensipte anlaşmaya varılan Türk asıllı Avustralyalı futbolcu Kerem Bulut'un da katıldığı öğrenildi.

Diğer yandan Bruno ve Bikoko'nun izinde oldukları ve Anltaya kampına katılmadıkları da alınan bilgiler arasında yer alıyor.