Akhisarpress.com /ÖZELHABER - Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yakın arkadaşı eski milli futbolculardan İsa Turan’ın baş koordinatörlüğünde alt yapı çalışmaları için “Akhisar Belediyespor Futbol Altyapı Gelişim Merkezi” inde İsa Turan ile birlikte 14 antrenör görevlendirildi.

Akhisar Şehir Stadının 4 ayrı salonunda, Futbol Okulu, U12-13, U 14, U 15, U 16, U 17, U 18, U 19 ve A 2 takımları için hazırlanan birimlerde bilgisayarların başında, 14 antrenör, Futbol okulunun dışında 195 minik, yıldız ve genç futbolcuların tek tek dosyalarını tutuyor. Hazırlanan programa göre,öğrencilerini tahta başında ve hem futbol dersi hem de insanı kural dersleri veriyorlar. Sınıf çalışmalarından sonra, Akhisar şehir stadınınörnek gösterilen çimlerinde saha çalışmaları da yapıyorlar.

Alt Yapı koordinatörü İsa Turan, “Örnek insan Hamza Hamzaoğlu’nun çok özel bir projesini hayata geçirmemize, belediye başkanlığı ile Kulüp başkan ve yönetim kurulu üyeleri büyük destek verdi. Sayın Hamzaoğlu sık bık bizi ziyarete gelerek önerilerde bulunuyor. Bizlere büyük destek veriyor. Harun Tayfun arkadaşım ile Alt Yapı Gelişim Merkezimizi oluşturduk. Yaş guruplarına göre Futbol Okulumuzdan Haluk Güven, U 12-13 yaş gurubundan Ercan Yağcı, U 14 te Cumhur Oktay, U 15 te Selahattin Elbir, U 16 Şentürk Karabak, U 17 de Mustafa Başarır, U 18 de Önder Arık, U 19 da Sülemanözkaraman, Bekir Gülfidan, A 2 takımızın da başında Cavit Özlem-Bayram Ali Kaya arkadaşlarımız görev yapıyorlar. Ayrıca Akhisarspor formasını da giyen Rıza Yurtseven kaleci antrenörü olarak görevlendirildi. Önümüzdeki günlerde özel bir programla Akhisarlı sporseverlerin ve kamu oyunun önünü yapacağımız törenle çıkmak istiyoruz.” Dedi.