Akhisarpress.com - Konya Torku maçı için bu gün Manisa’da kampa girecek olan Akhisar Belediyespor’a nazar değdi. Ziraat Türkiye Kupası maçında ilk 11 de sahaya çıkan 70 dakika oyunda kalan Emin Aladağ’ın sakatlığının tekrarlamasından sonra Kaleci Oğuz Dağlaroğlu’nun da antrenmanda sağ baş parmağında çatlak oluştu.

Kulüp Doktoru Muhammed Hakan Ayaz Oğuz’un çok şansız bir şekilde sakatlandığını belirterek, “antrenmanda çekiler bir şut kale direğine çarpıp geri Oğuz’un baş parmağına diklemesine çarpınca parmakta çatlak oluştu. Yoğun bir tedavi uyguluyoruz. Konya Torku maçında forma giymesi çok zor bir ihtimal.” Hakan Ayaz, Emin Aladağ’ın Belçika’ya gitmesi konusunda da, “ Çok iyi bir uzman olan gideceğimiz doktor Avrupa’nın çok önemli 5 kulübünün da sağlık guruplarını birer hafta ara ile ziyaret ediyor. Bu yüzden randavü tarihimizi kesinleşmedi. Bu konuda önümüzdeki hafta içinde gitme tarihimiz netleşir kanısındayım. “ dedi.

Akhisar Belediyespor’un Oğuz ve Emin dışında tüm oyuncuların teknik ekibin onayı ile forma giyme şanslarının olduğunu söyleyen Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Konya Torku karşısında tek hedefimiz galibiyettir. Forma giyecek oyuncularımızın arkadaşlarının eksikliklerini hissettirmeyecektir. Takımımız bu gün Akhisar’dan ayrılarak Manisa’da Oreka otelde kampa girecek, maç saatini bekleyecektir. Yarın gündüze saat 13.30 da oynanacak olan maçta taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını bekliyoruz.” Dedi.

Yarın oynanacak Konya Torku maçında, Bilet fiyatları Kale arkaları 5, Tarzan tribünü 10, Kapalı alt ve üs tribünleri 15 lira olarak açıklandı.