Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde imza töreni gerçekleşti.

Akhisar Belediyespor geçtiğimiz sezon FK Sarajevo takımından kiralık olarak Elazığspor’da forma giyen 23 yaşındaki Boşnak orta saha oyuncusu Ivan Sesar ile 3 yıllığına renklerine bağladı.

Öte yandan daha önce Almanya kampına da katılan Beşiktaş’tan transfer edilen Mehmet Akyüz’de 2 yıllığına imza attı.

İmza töreninde konuşan Ivan Sesar; “Akhisar Belediyepor’a gelmekten çok mutluyum. Tranferimin gerçekleşmesinde önemli etkileri olan yönetime de teşekkür ediyorum. Burada çok başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.

İki taraf içinde hayırlı olmasını temenni eden Mehmet Akyüz; “sonuçta Süper Lig takımına transfer oldum. Hedefimiz ilk önce ligde kalmak, sonrasında da yukarılara doğru ilerlemek. Takım olarak iyi çalışıyoruz. İnşallah başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Almanya kampında denemeye aldıkları Grasshopper takımında forma giyen 21 yaşındaki Alman futbolcu Alessandro Riedle ile temas halinde olduklarını ifade eden Akhisar Belediyepor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar; “Takımımıza Ivan Sesar ve Mehmet Akyüz’ü tranferini gerçekleştirdik. Şuan Almanya kampında denemeye aldığımız Alessandro Riedle ile görüşüyoruz. Yarın onun transferini de gerçekleştirmek istiyoruz.” Diye açıklamalarda bulundu.