Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’in Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor yönetiminden iç transferler ile ilgili ilk resmi açıklaması yapıldı.

Konu ile ilgili bir yazılı açıklama yapan Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, futbolcularımız Serkan Yalçın, Mustafa Aşan, Ahmet Cebe, Çağdaş Atan, Sertan Vardar, Özgürcan Özgür, Güray Vural, Bilal Kısa, Emrah Tuncel, Hakan Ateş, Evren Özyiğit, Kerem Bulut, Bruno Ferreıra Mombra Rosa, İbrahima Sonko, Lucıano Guaycochea ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Gekas ile görüşülecek

Akhisar Belediyespor’a geçtiğimiz sezonun ara tranfer döneminde transfer olan ve ligde kalmada büyük katkı sağlayan Yunan golcü Gekas ile ilk görüşmenin Cuma günü yapılacağı açıklandı.

Diğer yandan sözleşmeleri devam eden Emin Aladağ, Oğuz Dağlaroğlu, Emrah Eren, Merter Yüce, Kenan Özer ve Uğur Demirok’a kulüp olarak teklif sunduklarını belirten Acar, bu futbolcularımız 19.06.2013 Çarşamba gününe kadar geri dönüş yapmamışlardır. Transfer dönemi 20.06.2013 tarihinde başlayıp 05.09.2013 tarihinde son bulacaktır. Kulübümüz bugün itibariyle dış transfer çalışmalarına başlamıştır diye açıklamalarda bulundu.