Yeşil-siyahlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın ilk 11 çıkarmada oyuncuların idman performansına dikkat edecek.
 
KONUK EKİP DAHA ÜSTÜN
 
Süper Lig’de 5.sezonunu geçiren Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, Karadeniz temsilcisi Trabzonspor ile 9.randevusuna çıkacak. Süper Lig’de iki ekip aralarında yaptığı 8 karşılaşmada Akhisar Belediyespor 4 kez sahadan galip ayrılan taraf olurken Trabzonspor ise 2 galibiyeti buluyor ve 2 karşılaşmada gollü beraberlikler ile son buldu. Yeşil-Siyahlılar rakibin kalesine 14 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü. Ev sahibi ekip evinde rakibine karşı 2 galibiyet alırken 1 maç mağlup ve 1 maçta berabere son buldu. Avni Aker Stadyumunda Trabzonspor rakibine 9 gol kaydederken kalesinde ise 7 gol gördü.
 
Spor toto Spor Ligi 2016-2017 Turgay Şeren Sezonununda geride kalan 6 haftalık periyotta puan tablosundan Akhisar Belediyespor 5 puan ile 14.sırada yer alırken ev sahibi ekip Trabzonspor ise 6 puanla 12 sırada yer alıyor. Ev sahibi ekip 6 puanın hepsinin ise evinde toplarken yeşil-siyahlılar ise deplasmanda 4 puan topladı.
 
Yeşil-Siyahlılar’da Tolunay Kafkas Trabzonspor deplasmanında muhtemelen Fatih, Lopes, Douglao, Caner, Ömer Bayram, Ricardo Vaz Te, Custodio, N’Guemo, Onur, Soner ve Rodallega 11’i ile çıkması bekleniyor.
 
Yeşil-Siyahlılar bugün yaptığı sabah idmanı ardından saat 17.50’de Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde hareket ederek akşam saatlerinde saat 20:45 İzmir Adnan Menderes Havalimanından hareket ederek Trabzon’a giderek Panagia otelinde maç saatini beklemeye başlayacak.
(BG)