Haber Merkezi - Akhisar Belediyespor, son maça kadar da olsa ligde kalmak için mücadele edecek.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de kalmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi. Hiçbir zaman ümitlerini yitirmediklerini ve yitirmeyeceklerini belirten Hamzaoğlu, belki son maçta da olsa ligde kalacaklarına inandığını kaydetti.

Manisa Valiliği'nde gazetecilerin sorularını cevaplayan Teknik Direktör Hamzaoğlu, Elazığ maçında çıkan olaylar yüzünden verilen ceza sebebiyle deplasmandaki Gaziantepspor maçında sahada yerini alamadığını ve bunun olumsuzluklarını yaşadıklarını söyledi. Gaziantep karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen maçı 2-2 bitirmek zorunda kaldıklarını hatırlatan Hamzaoğlu, "Galibiyeti korumamız gerekiyordu ama başaramadık. Yine de arkadaşlarımızın oynadığı oyun, ortaya koyduğu mücadele bizim son haftalar için hala umutlu olmamızı sağlıyor ki önümüzde daha dokuz maç var." dedi. İkinci yarının başından bu zamana kadar her maçı kazanabilecek oyunu ortaya koyduklarını dile getiren Hamzaoğlu, "Bazı maçlarda skoru yakalamamıza rağmen kazanamadık, bazen de kazandık. Bundan sonraki dokuz maçta da bu performansı. daha iyisini ortaya koyup kazanmaya çalışacağız. Ondan sonra da rakiplerimizin durumuna bakacağız. Önümüzdeki Sivas maçı, bu dokuz maçın ilk ayağı olacak. İnşallah bu maçla iyi bir başlangıç yaparız." diye konuştu. Ligde kalmak için puan hedefi koymadıklarını aktaran Hamzaoğlu, "Şu an için en önemli maçımız Sivasspor. Ondan 3 puan ile ayrılmayı hedefliyoruz. Maç maç bakıyoruz ve her maçı 3 puan olarak hedefliyoruz. Alamadığımız maçlardan da en kötü 1 puanla ayrılmalıyız." dedi.

Bu hafta sonu içeride Sivasspor ile oynayacakları maçın seyircisiz olmasının takımı olumsuz etkiyeceğini belirten Hamza Hamzaoğlu, "Taraftarımız bizim için önemli bir güç, önemli bir destek ama şartlar ne olursa olsun, bulunduğumuz konum artık her maçtan 3 puanla ayrılmamızı gerektiriyor. Ligde kalmak için baraj olarak bir şey belirlemedik. Sonuçta maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Kazandıktan sonra rakiplerimiz mutlaka birbirleriyle oynayacağı için birileri kaybedecektir." şeklinde konuştu.