Akhisarpress.com - Spor Toto Süper ligindeki ikinci sezonunda, ilk yarıyı deplasmanda Kasımpaşa karşısında aldığı 4-2 galibiyetle bitiren Akhisar Belediyespor 8 günlük tatil başladı. Yeşil siyahlılar 4 ocak tarihinde Antalya Side’de bir haftalık kampa girecekler. Kamp dönüşü 2 günlük izin sonrası Ziraat Türkiye Kupası gurup maçları için Akhisar’a dönecek Yılmaz Atabarut tesislerinde çalışmalara başlayacak.

Ligin ilk yarısının son iki haftasını Sivas ve Kasımpaşa galibiyetleri ile kapadıklarını söyleyen Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar ilk yarıyı, takımın son durumu ve transferler konusunda yaptığı açıklamada, “Ligin ilk yarısında hedeflediğimiz puanı tutturduk. Sadece deplasmanda son haftaya kadar gol atamadık ve galibiyet elde edememiştik. Fakat Kasımpaşa maçında adeta patladık. Rakip filelere 4 gol attık. Son iki maçta 6 puan alarak ligi ilk 10 içinde bitirdik. Ligin ikinci yarısının çok daha zorlu geçeceğine inanıyoruz.

Takımımızda kaleci Oğuz’un, Çağdaş ve Emin’in sakatlıklarının ikinci yarının başlangıcına kadar düzelmesini bekliyoruz.” Transferler konusunda da bilgi veren Evren Acar, “Antrenörümüz Fuat Buruk’un Kamerun’daki temasları sonunda gelen üç genç oyuncu teknik ekibimizin onayı ile antrenmanlara çıktı. İçlerinden biri kalıcı olabilir. Bu arada Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ve ekibinin hazırladığı rapor doğrultusunda bir araya gelerek yapacağımız toplantı sonunda iki veya 3 transfer yaparak takımımızın gücünü arttırmak istiyoruz.” Ziraat Türkiye Kupasının başlayacağı gurup maçları için futbolcuların 8 günlük izin sonrası 4 Ocak tarihinde Antalya Side’de bir haftalık kampa gireceğini söyleyen Evren Acar, “ Antalya kampı sonrası 12 Ocakta tekrar Akhisar dönecek takımımız. Bir gün Akhisar’da kaldıktan sonra kupadaki ilk maçımızı oynamak için Eskişehir’e gideceğiz.” dedi.