Akhisar Belediyespor, Hamza Hamzaoğlu'nun A Milli Takım'a yardımcı antrenör olarak gitmesinin ardından Trabzonspor'un eski teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ile anlaşmıştı. Spor Toto Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan, Fenerbahçe ve Kasımpaşa gibi zorlu takımları evinde deviren Akigolar'da, son haftalarda alınan kötü sonuçlar almıştı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, kötü sonuçlar nedeniyle görevinden istifa etmişti. Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonunda anlaştıkları teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile karşılıklı konuşarak yollarını ayırdıklarını bildirmişti.

Roberto Carlos takımın başına geçti


Geçtiğimiz haftalarda Sivasspor'daki görevinden ayrılan Roberto Carlos, Akhisar'la anlaştı. Radyospor'a konuşan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel "Roberto Carlos ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladık" dedi. Brezilyalı teknik adamın ilerleyen günlerde şehre gelerek imza atması bekleniyor.

Facebook sayfasından duyuruldu


Akhisar Belediyespor’un resmi facebook sayfasından yapılan yazılı açıklamada ise; “Akhisarsporumuz 2014-2015 sezonunu ikinci yarısı ve opsiyonlu olarak 2015-2016 sezonu dahil olmak üzere 1.5 yıllık Roberto Carlos ile anlaşma sağlamıştır. Kendisiyle anlaşma imzalanmış olup 08.01.2015 perşembe günü Akhisar a gelecek 09.01.2015 cuma imza töreni tesislerimizde düzenlenecektir. 10.01.2015 cumartesi günü başlayacak olan Antalya kampına takımımızla katılacaktır. Yeni Teknik Direktörümüze görevinde başarılar diler Akhisarsporumuza ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.
Akhisar Belediyespor Yönetim Kurulu” denildi.