Spor Toto Süper liginde mücadele eden Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Cihat Arslan, Ziraat Türkiye kupasında Karşıyaka ile oynayacakları maçı kazanarak guruptan çıkmak istediklerini söyledi.

Antrenman öncesinde gazeteciler açıklama yapan Cihat Arslan Ligde Mersin İdmanyurdu maçından alınan 1 puanın kendilerini üzmediğini i ifade etti.

İkinci yarıya istedikleri gibi başlayamadıklarını aktaran Arslan şöyle konuştu. 
“İkinci devrenin İlk maçında Torku Konyaspor karşısında aldığımız mağlubiyet hiç istemediğimiz bir sonuçtu. Mersin İdmanyurdu maçı da bunun bir benzeriydi.  Onlarda bizi yenerek lige başlamak istediler. Ligin ilk devresinde bizim için “vurduğu gol oluyor” yorumu yapılıyordu. Maalesef şimdi vurduğumuz gol olmuyor. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirme oranımız düştü, buda bize puan olarak yansıdır. Mersin İdmanyurdu maçından alınan 1 puan beni üzmedi. Mağlup olsaydık üzülürdüm ancak deplasmanda bir puan bizim için kötü değil. 30 puanı yakaladık. Bundan sonraki hedefimiz 40 puana ulaşmak. Kupada da Karşıyaka ile oynayacağımız maçı kazanarak turu geçmek istiyoruz.”

Karşıyaka maçında karma ve diri bir takım sahaya süreceğini belirten Teknik Direktör Arslan yeni transferlere de şans vermek istediğini ifade etti.

Ara transfer döneminin kendilerini olumsuz etkilediğini de aktaran Arslan, “Bazı takımlar ara transferlerde kötü giden durumları düzeltiyorlar ama bu bizim için iyi olmadı. Çünkü bazı futbolcularımızın kafası karışık dolayısıyla konsantrasyon problemi yaşıyorlar. Buda bizim büyük aile dediğimiz oluşuma zarar veriyor.” Şeklinde konuştu. 
Güray Vural’ın takımda kalmasından yana olduğunu dile getiren Arslan, “Güray bizim için önemli bir oyuncu. Takım kaptanız olması da bunu gösteriyor. Bizimle beraber olmasını isterim. Ancak Güray gitmek isterse buna saygı duyarım.” Dedi.

Öte yandan Yılmaz Atabarut tesislerinde Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdüren Akhisar Belediyespor antrenmanı taktik gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlığı nedeni ile Peter Grbic katılmadı. 

HABERİN VİDEOSUNU BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ