Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde saat 11.00’de başlayan idmana özel izinli Adu katılmadı. Tam kadro çalışan yeşil-siyahlılar yarın sahada iki grup halinde dar aralarında kısa paslaşma yaptı. İdmanın ardından Kupanın gol kralı Ricardo Vaz Te özel olarak şu çalışması yaparken Hugo Rodallega, Caner Osmanpaşa, Serdar Kesimal ve Ömer Bayram da birlikte takımla ayrı çalıştı.

Ziraat Türkiye Kupası G grubunda 6 puanlı lider Ümraniyespor ardından Yeşil-Siyahlılar, Bursaspor ve Aydınspor 1923 ile birlikte 5’er puanı bulunuyor. Akhisar Belediyespor G grubunda evinde Bursaspor ile 3-3, Aydınspor 1923 deplasmanında 2-2, Ümraniye deplasmanında 2-1 galip gelirken son maçta evinde konuk ettiği Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu. G Grubu 5.haftasında Bursaspor’un konuğu olacak Akhisar Belediyespor son haftada ise Aydınspor 1923’ü konuk edecek.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas Bursaspor karşısına muhtemelen Fatih, Alper, Serdar, Kadir, Orhan Taşdelen, Hasan Ali, Sissoko, Mervan, Soner, Ricardo Vaz Te, Muğdat ilk onbiri ile başlaması bekleniyor.

Yeşil-Siyahlılar bugün saat 14.30'da karayolu ile Bursa'ya geçerek otele yerleşecek ve burada maç saatini bekleyecek. İdman ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kafkas, kupadaki hedeflerinin bir üst tura çıkmak olduğunu tekrarlayarak yine yedek ağırlıklı bir kadro ile sahada olacaklarını yeni transferlere de kupa maçında yer vermeyi düşündüğünü belirtti.