Ziraat Türkiye Kupası G grubunda mücadele veren Akhisar Belediyespor, yarın evinde konuk edeceği Ümraniyespor maçı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün Yılmaz Atabarut Tesislerinde başladı.

Ligin ilk devresinin son maçı Atiker Konyaspor maçı ardından özel olarak izinli olan ve devre tatiline erken başlayan Hugo Rodallega, Miguel Lopes, Abdoul Sissoko, Custodio ve Ricardo Vaz Te takımla çalışmalara katılmadı ve kupa maçında da kadroda yer almayacak. Devre arası öncesi transfer olan Olcan Adın takımla çalışmaları sürdürürken diğer yeni transfer Daniel Larsson kamp dönemine takımla çalışmalara katılacağı bildirildi.

Ümraniyespor’u yarın Manisa 19 Mayıs Stadyumunda konuk edecek Akhisar Belediyespor’da Tolunay Kafkas karşılaşmaya muhtemelen; Bora, Serdar, Orhan, Alper, Kadir, Hasan Ali, N’Guemo, Mervan, Onur, Soner, Muğdat Çelik onbiri ile çıkması bekleniyor.

Yeşil-Siyahlılar bugün yaptığı taktik idmanı ardından hazırlıkları tamamladı ve yarın Manisa’da toplanacak ve otelden maça geçeceği bildirildi. Abdülkadir Bitigen’in yöneteceği maçın bilet fiyatları ise misafir takım 10, Maraton Akigo 11, Kapalı 15 ve VIP ise 20 TL’den yarından itibaren satışa çıktığı bildirildi.

Ziraat Türkiye Kupası G grubunda 5 puanlı lider Akhisar Belediyespor’u 4’er puanla Bursaspor ve Ayrınspor 1923 takip ederken son sıradaki Ümraniyespor’un ise 3 puanı bulunuyor. Ligin 4.haftasında G grubunun diğer karşılaşmasında ise Bursaspor ise Aydınspor 1923’ü evinde konuk edecek.
(BG)