Ziraat Türkiye Kupası  maçı  B gurubunda  yarın Manisaspor ile  gurubun ilk maçını oynayacak olan Akhisar Belediyespor  4 gün sonra  lig maçı için deplasmanda  Galatasaray ile  karşı karşıya gelecek. Akhisar Belediyespor’un  Manisaspor maçına  değişik bir kadro ile çıkması bekleniyor.

Manisaspor yönetimi ile  tribünleri eşit şekilde paylaştıklarını,  maça giriş bilet fiyatlarını  düşü tuttuklarını, kale arkaları 5, lira, maraton  tribünü için 6 lira, kapalı alt tribünü için 7 lira olarak  belirlediklerini belirten  Akhisar Belediyespor  basın sözcüsü İbrahim  Evren Acar, “ 5 haftadır galibiyet  elde edemem ize  rağmen  ligin 11. Haftası sonunda sahamızda  hiç yenilgi almadık. Ziraat Türkiye Kupası gurup maçlarının ilkini ilimizin takımı Manisaspor ile yapacağız.  Kupanın gurup maçlarına iyi başlamak istiyoruz. Müsabakanın  seyircilerimiz açısından da,  sahada ter döken oyuncular açısından da centilmence geçeceğine inanıyoruz. Manisa maçı sonrası  tekrar Akhisar’a dönüp, Çaramba ve Perşembe günleri Galatasaray  için yapılacak antrenmanlar sorası Cuma günü İzmir’den hava yolu ili İstanbul’a gidecek.” Dedi.

Akhisar Belediyespor’da  Konya maçında kırmızı kart gören Uğur Demirok, Manisa maçında forma giyemeyecek. 4 Sarı Kartı olan Bilal’de  Galatasaray maçında oynamayacak.  Yeşil Siyahlıların  Manisaspor  kupa maçına   kalede Emrah Tuncer, geri 4 lü de  Ahmet Cebe, ibrahima Sonko,  İsmail Konuk, Çağlar Birinci, Orta sahada, Kerim Zengin, Saıdı Ntıbazonkıza,  Merter Yüce, Bahattin Köse, İleride de Mehmet Akyüz  ve Theofanis Gekas  çıkması bekleniyor.