Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, konuk olacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürüyor. Tam kadro idmanları sürdüren yeşil-siyahlılar Okan Buruk yönetiminde bugün saat 18.00’da yapacağı idman ile çalışmalarını sürdürecek. Basına kapalı yapılacak idmanda Fenerbahçe taktiğini uygulayacak Okan Buruk deplasmanda farklı bir taktik uygulamayı planlıyor.

Akhisar Belediyespor’da Başakşehir ile yapılan lig maçında sakatlanarak oyun dışı kalan kaptan Custodio’nun iyileştiği, takımla çalışmalara başladığı ve Fenerbahçe maçı kadrosunda yer alabileceği bildirildi. Yeşil-Siyahlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken Aykut Çeviker, Ömer Bayram, Caner Osmanpaşa, Soner Aydoğdu ve Onur sarı kart sınırında bulan oyuncular arasında yer alıyor.

Zorlu bir deplasmana çıkacaklarını belirten Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, şansın kendilerinden yana olduğun da Fenerbahçe’den puan yada puanlarla döneceklerini iddia ederek ligde kalan 8 maçın hepsini de alacak güçte olduklarını teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini ifade etti.

MUHTEMEL 11

Akhisar Belediyespor’un başında ilk deplasmanda maçına çıkan Okan Buruk’un Fenerbahçe maçına kalede Milan Lukac, Ömer Bayram, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Miguel Lopes, Soner Aydoğdu, Custodio, Daniel Larsson, Özer Hurmacı, Olcan Adın ve Cikalleshi 11’i ile çıkması bekleniyor.

Öte yandan  9 Nisan Pazar günü, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak maçta Halil Umut Meler’in düdük çalacağı belirtildi. Saat 19.00’da başlayacak maçta Ekrem Kan ve Serkan Olguncan yardımcı hakemler olarak görev alacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Özgüç Türkalp. (BG)