Spor Toto Süper Ligde mücadele veren Akhisar Belediyespor yarın saat 13.30'da Manisa 19 Mayıs Stadyumunda konuk edeceği Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamladı.

Sabah yapılan ter idmanı ardından yeşil-siyahlılar Teknik Direktör Tolunay Kafkas önderliğinde Manisa'ya hareket etti ve burada maç saatini bekleyecek. Kafkas, Rize kafilesine sakatlığı süren Daniel Larsson ile Alper Uludağ, Tolga Ünlü ve Orhan Taşdelen'i almadı.

21 puan ile 13.sırada bulunan ev sahibi ekibi 19 puanla rakibi Çaykur Rizespor takip ediyor. İki ekip Süper Lig'de yarın 8.randevuda karşı karşıya gelirken konuk ekip rakibini 4 kez geçerken ev sahibi ekibin ise 1 galibiyeti bulunuyor 2 maç ise berabere sonuçlandı. Akhisar Belediyespor Süper Lig'de evinde rakibine karşı galibiyeti bulunmuyor. Bu sezonun ilk devresinde Rize'de yapılan müsabakayı Çaykur Rizespor 1-0 kazanmıştı.

Karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetirken yardımcıları ise Serkan Ok ve Asım Yusuf Öz'ün görev alacağı bildirildi. Müsabakanın bilet fiyatları misafir takım ve kale arkası 10, Maraton Akigo 11, Kapalı Alt 15 ve VIP 20 TL’den satılıyor.