Akhisarpress.com / ÖZEL - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor 27 Aralık’ta Antalya’nın Side ilçesinde başladığı 13 günlük kamp programını sonlandırarak Manisa’ya döndü.


Takımın 13 günlük kamp süreci ardından Manisa’ya döndüğünü ifade eden Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel Akhisarpress.com muhabirine yaptığı açıklamada; “Takımımız 27 Aralık’tan bu yana Antalya’da kamp programını sürdürdü. Bugün Manisa’da konaklayıp yarın akşamki Medical Park Antalya maçının saatini bekleyecek. Bu maç bizim için çok önemli, hedefimizde 3 puan var. Maça ilk yarıdaki kadromuzla çıkacağız. Kimseden çekincemiz yok sahadan galip ayrılan taraf olmak istiyoruz.”

Transferlerle ilgili 3 genç futbolcuyla görüştüklerini dile getiren Eryüksel; “Şuana kadar Zenke ile görüştük ancak Nancy takımı diğer iki forvetini gönderdiği için Zenke’yi son anda satmaktan vazgeçti. Zaten şuan yabancı ve yerli 3 genç futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor. Takımımıza genç ve dinamik futbolcular gerekiyor. Bu hafta sonu o isimleri de açıklayacağız.” Dedi.

BİKOKO’DAN İKİNCİ YARIDA 8-9 MAÇ İSTİFADE ETMEK İSTİYORUZ

Sezonun ilk yarısında ikinci maçında talihsiz bir sakatlık nedeniyle ameliyat olan golcü oyuncu Bikoko’nun düzelmeye başladığını ifade eden Eryüksel; “Bikoko bizim gol silahlarımızdan birisi, sakatlığı düzeliyor. İkinci yarıda en az 8-9 maçta forma giymesini bekliyoruz.” Dedi.

İlk yarının 15. Haftasında şiddetli yağmur nedeniyle ertelenen Medical Park Antalyaspor karşılaşması yarın saat 19:00’da Manisa 19 Mayıs Stadında oynanacak. Karşılaşmayı ilk yarının hakemi Özgür Yankaya ve yardımcıları yönetecek.