50 gün önce yeni sezonun ilk çalışmalarına Erzurum Palandöken kampı ile başlayan, 2. Etap  çalışmalarına  Akhisar’a gelmeden Avusturya’da  devam  eder  Akhisar Belediyespor  50 gün sonra  Akhisar’da  çalışmalara başladı. Akigolar  50 gün sonra  takımlarına  kavuşup tezahüratlar yaptılar, takım kaptanı Bilal’e çiçek futbolculara da baklava ikramında bulundular.


Yönetim kurulu üyesi kasap Zekeriya büyükbaş bir boğayı kesip kanını  teknik ekip ve futbolcuların alınlarına ve kramponlarına sürdü. Belediye Başkanı Salih Hızlı, kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyelerinde takip ettiği ilk antrenman öncesi teknik direktör Mustafa Reşit Akçay basına yaptığı açıklamada, “Her iki kamp dönemimiz verimli geçmiştir. Fizik kondisyon açısından ve taktik açıdan önemli mesafeler aldık. Takımımız şu anda  23 kişi,  2 oyuncu daha alarak transferi kapayacağız.”  2  oyuncu ile görüştüklerini, şimdi isimlerini gizli tuttuklarını sböyleyen kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel’de “ Sezona iyi başlamak istiyoruz. Her takımın  hedefleri vardır. 5. Sıra ile 15. Sıra arasında  ligi bitirmek istiyoruz. 22 Ağustos Cuma günü  şehir stadında Bergamaspor ile bir hazırlık maçı yaparak seyircimiz ile de buluşacağız. Ücretsiz olan bu hazırlık maçı saat 17.00 başlayacak. Ücretsiz olacaktır.” Dedi.

Yılmaz Atabarut tesislerindeki ilk çalışmayı izleyen 200 yakın Akigo taraftar gurubu takımı alkışlarla çağırdılar. Tribün liderleri sahaya girerek  kaptan  Bilal’a çiçek verdi. Futbolculara  baklav a ikramında bulundu. Gekas ve Bilal’i tekrar tribünlerin önüne çağırdılar ve alkışladılar.