Akhisarpress.com

 

Akhisar Belediyespor 13 günlük Almanya kampını tamamladıktan sonra Akhisar Belediyesi Yılmaz Atabarut Tesislerinde toplanarak ilk antrenmanını gerçekleştirdi. 


Pazar günü yurda dönen takım 2 günlük iznin ardından tesislerde ilk antrenmanını Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun İstanbul’da olması sebebiyle, yardımcı antrenör Yıldırım Uran yönetiminde yaptı. Yeni transferler Bikoko ve Bruno’nun da yer aldığı antrenman taraftarlara açık ve neşeli geçti.


Yardımcı antrenör Yıldırım Uran antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı. Uran yaptığı açıklamada; “ Üçüncü etap çalışmalarımız için Akhisar’a gelmiş bulunuyoruz. Birinci etap çalışmalarımıza Akhisar’da başlamıştık. İkinci etap çalışmalarımıza Almanya’da devam ettik. 


“Çok verimli bir kamp oldu”


Güzel bir ortamda, güzel bir çalışma içerisinde arkadaşlarımız, gayretlerini ortaya koydular. Bizim için çok verimli bir kamp oldu. İnşallah bu verimi üçüncü etap çalışmalarında da devam ettiririz. İnşallah çalışmalarımızı başarılı bir şekilde sürdürüp lige hazır ve iyi bir takım olarak gireceğiz. Perşembe günü Bucaspor ile Pazar günü de Nazillispor ile hazırlık maçımız var. Oradaki rötuşlarla lige girmeyi planlıyoruz.  


“Herhangi bir transfer söz konusu değil”


Akhisarspor yönetim kurulunun şuan ki transferleri yeterli bulup bulmaması konusundaki soruya da yanıt veren Uran, “Almanya’da yönetim kurulumuz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, şuan için bir sorunumuz ve eksikliğimiz yok. Ancak 3 Eylül’e kadar transferler devam ediyor. Olursa değerlendiririz. Transfer konusunda herhangi bir isim söz konusu değil.” Dedi.