Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyepor’da 2013-2014 sezonu kombine ve bilet fiyatları düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.

Akhisar Belediyespor Encümen salonunda düzenlenen basın toplantısında fiyatları açıklayan Akhisar Belediyespor As Başkanı Latif Çakmak: “Manisa 19 Mayıs Stadında oynayacağımız 2013-2014 sezonunda kombine fiyatlarımız VIP tribün 750 TL, Kapalı Alt tribün 500 TL, Maraton Akigo 150 TL, Kale arkası 100 TL olarak belirledik. Anadolu takımlarıyla yapılacak maçların bilet fiyatları ise VIP tribün 40 TL, Kapalı alt tribün 25 TL, Maraton Akigo 15 TL, kale arkaları 10 TL olarak belirlendi. Diğer yandan 4 büyükler ile yapılacak maçların bilet fiyatları ise maç haftasında belirlenecek” diye konuştu.

Kombineler Ağustos'un ilk haftasında AKhisar Belediyepor Store'den ve daha sonra da Manisa Magnesia Ramiz Köfte, İzmir Forum Bornova Ramiz Köfte'de satışa sunulacağı bildirildi.

Basın toplantısında Akhisar Belediyepor yönetim kurulu üyesi Süleyman İşçi ve basın sözcüsü İbrahim Evren Acar hazır bulundu.