Yeni sezon çalışmalarını yardımcıları ile birlikte Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdüren Akhisar Belediyespor  teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Şu anda sahaya çıkacak 11 sahibim” dedi.  
Yönetim kurulunun iç transfer görüşmelerini sonlandırmak üzere olduğunu söyleyen Reşit Akçay, “Tesislerdeki iyileştirmeleri projelendirirken, bir taraftan da, yapacağımız iki kamp dönemi programlarını hazırlıyoruz. Bu arada önümüzdeki hafta  transfer etmek istediğimiz, tespit ettiğimiz oyuncu ve menajerleri ile temasa geçeceğiz. Olumlu bir şekilde süren iç transfer görüşmeleri sonunda şu anda bile sahaya çıkaracak 11’im var. Yönetim kurulu  devamlı irtibat halindeyiz. 

Yeni sezonda kimlerle beraber olacağımız doğrultusunda görüş birliğindeyiz. Transferi de bu doğrultuda gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki haftadan itibaren 15 gün en yoğun bir tempoda geçecek. Hedefimiz 8 Temmuz’da Erzurum’da başlayacak ilk kamp etabımıza kadar kadromuzun en az % 70-80’nini  gerçekleştirmemiz gerekiyor. Kam dönemlerimizde  sadece ve sadece yeni sezona kendimizi kilitlememiz lazım. Tabii ki  Erzurum ve Avusturya da ki kamp dönemlerimizde  yeterlilik kriterlerimizde şekillenmiş olacak. Özel futbolcular için değil, takım için birlikte hareket eden oyuncuları bir araya getirmeyi  amaçlıyoruz.” Dedi.