Yeni sezon hazırlıkları için Erzurum’da kampa giren Akhisar Belediyespor’da hedef geçtiğimiz sezon yakaladığı başarı grafiğini bu sezon daha da yukarılara taşımak istiyor.
Erzurum bu yıl bir çok futbol takımının kamp tercihi haline gelirken, bu takımlardan biri de Spor Toto Süper Lig’de başarılı bir sezonu geride bırakan Akhisar Belediyespor oldu. Manisa temsilcisi Yeni sezon hazırlıkları için Erzurum Polat Renaıssance Otelde kampa girerken, yeşil-siyahlı kulüpte çıta yükseltildi. 

Hamza Hamzaoğlu’nun istifasının ardından tecrübeli Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ı takımın başına getiren Ege temsilcisi, yeni sezonda geçtiğimiz sezon elde ettiği sıralamadan daha yukarılarda olup, Avrupa Kupaları’nı zorlamak istiyor. Geçtiğimiz sezon mücadele kadrosunda iskeleti korumayı başaran Akigolar, Teknik Patron Akçay ile uçuşa geçmeyi planlıyor.

FUTBOLCULARIN PESTİLİNİ ÇIKARTTI

Akhisar’ın hocası Mustafa Reşit Akçay ile yardımcıları günden takımına çift antrenman programı uygularken, futbolcular Palandöken Dağı’nın eteklerinde güç ve kondisyon depolayarak yeni sezona bileniyor. Tecrübeli hoca Akçay, yapılan idmanlarda futbolcuların pestilini çıkartırken, Manisa ekibinin bugünden itibaren topla teknik taktik çalışmalarına ağırlık vermesi bekleniyor. Ege’nin Spor Toto Süper Lig’deki temsilcisi Akhisar Belediyespor, 22-25 Temmuz 2014 tarihlerinde Kazım Karabekir Stadı’nda yapılacak olan  23 Temmuz Erzurum TRT Cup’ta kupayı kaldırmak için de yoğun bir mesai harcıyor. Yeşil-siyahlıların golcü oyuncusu Oumar Niasse’de kampta en çok ilgi gören futbolculardan biri oldu. Erzurumlu gençlerinde ilgi gösterdiği Niasse, “Hedefimiz geçen sezon elde ettiğimiz sıralamadan daha iyi bir yerde olmak. Bunun için Erzurum kampını iyi bir şekilde değerlendirmek istiyoruz” dedi.