Akhisarpress.com/ÖZEL - Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, takımın kaybetme gibi bir lüksü olmadığını belirterek; “Her maç bizim için final niteliğinde” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 26. Haftasında 17 Mart Pazar günü saat 13.30’da Manisa 19 Mayıs stadında, Sivasspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Akhisar Belediyespor’da umutlar tükenmedi.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar Akhisarpress.com muhabirine yaptığı açıklamada ligde kalan 9 maçın en az 5’ini kazanacaklarını iddia ederek kaybetme lükslerinin olmadığını söyledi.

Acar; “Sivasspor ile kendi sahamızda puan mücadelesine çıkacağız. Seyircisiz oynanacak karşılaşmadan mutlak galibiyet ile ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Teknik direktörümüz ve futbolcularımız moral bakımından en üst seviyede, kadın ve çocuk taraftarımızın verecekleri destekle karşılaşmadan 3 puan ile ayrılacağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.

FİNAL HAVASINDA MAÇ

Sivas maçının her iki takımın bir bakıma kaderini de belirleyeceğini sözlerine ekleyen Acar; “Sivasspor üst sıralardaki yerini korumak için mücadele ederken, bizde alt sıralardan kurtularak ligde kalmak için bir adım atmak istiyoruz. Karşılaşmaya final gözüyle bakıyoruz. Eğer Sivasspor maçından 3 puan ile ayrılırsak, önümüzdeki maçlara da daha motive olarak çıkma şansını yakalayacağız. Biz kalan 9 maçımızı da final maçı olarak algılayarak mücadelemize devam edeceğiz. Akhisar Belediyespor Süper Lig’de kalarak Manisaspor ile beraber önümüzdeki sezon Ege’yi temsil edecektir.” diye konuştu.

DEV ÖĞRENCİDEN DEV DESTEK

Manisa Valiliği ile Akhisar Belediyespor arasında imzalanan protokol gereği Sivas maçında Tarzan Tribünlerinin Dev öğrencilere açılacağını da sözlerine ekleyen Acar; “Kadın ve çocukların yanı sıra, 400’e yakın öğrencide tribünlerde yerini alacak. Dev öğrencilerin Akhisar Belediyespor’a vereceği taraftar desteği ile statta şenlik havası yaşanacak.” diye söyledi.