7. Geleneksel Ali Kemal Kirazoğlu İlk Bahar Futbol Turnuvası 26 Mart Pazar günü başlıyor. 24 Takımın katıldığı ve 8 gruptan oluşan Ali Kemal Kirazoğlu Futbol Turnuvası Okur Sporyum Halı Saha Tesisleri çekilen kura sonuçu 26 Mart Pazar günü saat 11.00'de başlayıp saat 19.00'da sona erecek.

Okur Sporyum tesislerinde Engin Kutluer ve Kenan Molla’nın katılımıyla çekilen kuralarda 24 takım eşleşti. Müracaatların sona erdiğini ve müsabakaların 26 Mart Pazar günü başlayacağını söyleyen Kenan Molla;” Geleneksel hale gelen 7. Ali Kemal Kirazoğlu halı saha futbol turnuvası Hasan Kirazoğlu sponsorluğunda yapılıyor. Müracaat eden takımlar kura ile 3'erli takım olarak 8 ayrı gruba ayrılarak eşleşmeleri yapıldı. Her guruptan 1 takımın her hafta bay kalacağı turnuvada şampiyon olan takıma kupa ve tüm futbolculara eşofman, ikinci, üçüncü ve centilmen takımlara kupa, gol kralına NIKE halı saha ayakkabısı, Turnuvanın en güzel golünü atan futbolcuya Akhisar Belediyespor'lu tüm futbolcularının imzalı yeşil-siyahlı forması ve turnuvada en az gol yiyen kaleciye NIKE eldiven verileceğini söyledi.

Turnuvaya Cumhuriyetspor, Barlıkspor, Nankatsuspor, Doğan 6 Spor, Kartallarspor, Albayrak Ticaretspor, Turhan Zeytincilikspor, Barlık Mobilyaspor, Arasspor, Efespor, Çikospor, Kazananlarspor, Kadospor, Liverpoolspor, Püfspor, Kadıdağspor, Mutespor, Sanayispor, Yeni Malatyaspor, Alkan Börekspor, Atletico Madridspor, Karahan İnşaatspor, Özdemirspor, Bayern FC katıldı. 

İlk hafta maçları
11.00 : Karahan İnşaatspor-Özdemirspor
12.00 : Doğan 6 Spor-Kartallarspor
13.00 : Turhan Zeytincilikspor-Barlık Mobilyaspor
14.00 : Efespor-Çikospor
15.00 : Kadospor-Liverpoolspor
16.00 : Kadıdağspor-Mutespor
17.00 : Yeni Malatyaspor-Alkan Börekspor
18.00 : Cumhuriyetspor-Barlıkspor