Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Adayı Sabri Temel Çağlak Festival alanında CHP standında çiçek dağıttı, vatandaş ile sohbet etti.

Akhisar CHP İlçe Örgütü ile seçim çalışmalarına devam eden Sabri Temel Akhisarlı vatandaşlara seçim vaatlerini anlattı. 7 Hazirandan sonra yeni bir dönemin başlayacağını ve sosyal demokrat bir Türkiye’nin herkese iyi geleceğini söyleyen Sabri Temel, Yaşanacak bir Türkiye için son 5 günün kaldığını söyledi.

BAYANLAR HEM AİLE EKONOMİSİNE HEM DE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNACAK

CHP Manisa Milletvekili Adayı Sabri Temel, CHP iktidarında girişimci bayanlara büyük destek verileceğini bildirdi. Sabri Temel; “CHP iktidarında baynın yeri çok farklı olacak bunu herkes böyle bilsin. Biz artık bayanların evde yemek yapan, temizlik yapan, çocuk büyüten algısından kurtulmasını ve aile ekonomisine katkı sağlayan aynı zamanda da ülke ekonomisine de katkısı olan bir konuma gelmesi için tüm destekleri vereceğiz. Gerek faizsiz krediler ile gerekse girişimcilik kursları ile daha özgür ve daha girişimci bayanlar ile ülkemizi daha da kalkındıracağımıza inanıyorum.” Dedi.

GENÇLİĞE YATIRIM YAPAN KAZANIR

Gençlik gelecek nesilin mimarı olduğunu ve gençliğe gerekli değerin verilmediğini dile getiren Sabri Temel; “Biz gençliğe yapılan her yatırımı ülkenin kalkınmasına ve büyümesine yapılan yatırım diye görüyoruz. Bizden sonra bayrağı gençlerimiz devralacak. Boş bir gençlik yetiştiriliyor. Bizde bundan rahatsızlık duyuyoruz. Eğitim için her türlü seferberliği yapacağız. Bizim gençlik anlayışımızda sadece emek gücü ile geleceğini kuran değil, geleceğe yön veren gençlik olduğunu bilinmesini isteriz. Bayanlarda olduğu gibi gençlerde de her türlü destek verilecek. Özellikle eğitime çok fazla önem veriyoruz. Mesela İmam Hatipleri kapatacaklar diyorlar. Bilakis daha da güçlendireceğiz. İmam Hatip ortaokulu yada lisesinde okuyan öğrencilerimiz kendi dinlerini sadece Türkçe yada Arapça değil bir iki dil ama en önemlisi İngilizcede anlaya biliyor ve anlata biliyor konumda olmasını düşünüyoruz. Başka ülkelerdeki gençler ile bir araya geldiklerinde dinimizi çok iyi bir şekilde ifade edebilmelerini istiyoruz. O yüzden okul kapatmak değil daha da güçlendireceğimizden emin olabilirsiniz.” Dedi.

CHP Manisa Milletvekili Adayı Sabri Temel festival alanında açılan stantta gelen bayan misafirlere çiçek takdim etti. Parkta piknik yapan ve kafeteryalarda oturan vatandaşlar ile sohbet eden Sabri Temel partisi için 7 Haziranda destek istedi.