Akhisar  Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Şaban ŞAKRAK ve yönetim kurulu üyeleri  11.01.2015 Pazar günü yapılan olağan kongrede güven oyu alarak yeniden seçilen Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) ilçe başkanı İbrahim UĞURLU ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Ülkücü işçiler derneği başkanı Şaban ŞAKRAK;  çok güzel, örnek bir kongre olduğunu, kazananın ve kaybedenin olmadığı, sadece MHP’nin kazandığı bir seçim olduğunu, vatana, millete ve Akhisar’ a hayırlı olması dileğinde bulundu.

Akhisar MHP ilçe Başkanı İbrahim UĞURLU’da yaptığı konuşmada “ülkücü işçiler derneğinin ziyaretinden onur duyduklarını, ülkücü işçilerin desteğinin çalışmalarımızda bize güç kattığını rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.

Parti olarak bir günlerini boş geçirmediklerini anlatan İbrahim UĞURLU, her akşam bir iki mahalleye giderek, genel seçim hazırlıkları için mahalle teşkilatlarını yeniden yapılandırdıklarını, sandık kurulunda görev  alacak, genç, bilgili üyeleri  şimdiden tesbit etmeye çalıştıklarını anlattı. Bu bağlamda ülkücü işçilerin  ailelerinden bayan kollarında faaliyet göstermelerini beklediklerini, seçimlerin en önemli başarısının bayanlarda olduğunu ifade etti.

Ülkücü işçeler üyeleride bilgi eksikliğinden bahsederek, bunların giderilmesi için sık sık biraraya gelinmesi üzerinde durdu.