Katip üyeleri Cem Doğan ve Caner Yılmaz ile belediye birim yetkilileri Yazı İşleri Müdürü Mustafa Ali Erpalabıyık, Mali İşler Müdürü Yusuf Girgin, İnsan Kaynakları Müdürlüğü temsilcisi Recep Burkay, Gelir Müdürü Bekir Koyun, Emlak ve İstimlak Müdürü Mümin Akboğa, İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Çelik ve personeli Kübra Bostan’ın katılımı ile gerçekleşen meclis toplantısında 6 gündem maddesi ve 2 önerge yer aldı.
 
Gündemin ilk maddesinde norm kadro değişikliği yer aldı ve komisyondan gelen karar oy birliği ile kabul edildi. İkinci gündem maddesinde ise Hacıishak mahallesi 139-141 sokak kesişiminde hibe edilen yer ile ilgili plan bütçe, imar, kanun nizam ve sağlık komisyonlarının kararı oy birliği ile kabul edilirken üçüncü gündem maddesinde yine komisyondan gelen Akhisar Halk Oyunları ekibinin Makedonya’da düzenlenen folklor festivaline katılması oy birliği ile kabul edildi.
 
Dördüncü gündem maddesinde yer alan Erdelli Mahallesi 23 parsel Karabağlar mevkiinde bulunan 8 bin 600 metrekare tarla, Kapaklı Mahallesi 4 bin 68 parselde kayıtlı 127,83 metrekare arsanın satışı için belediye encümenine oy birliği ile yetki verildi. Gündemin beşinci maddesinde ise Akhisar Belediyesi mülkiyetine geçen Hamit Mahallesinde 4 adet taşınmazın kiraya verilmesi ile ilgili belediye encümenine oy birliği ile yetki verilirken son gündem maddesinde ise imar evrakları oy birliği ile kabul edildi.
 
CHP Meclis üyelerinin imzasının bulunduğu önergede “Akhisar stadyum ihalesi ile ilgili bakanlığa yetki verilmiştir. 1 buçuk aylık süre içinde kamuoyunun ve biz meclis üyelerinin bilgilenmesi için sayın belediye başkanı Salih Hızlı’nın yazılı olarak bilgi vermesini CHP grubu adına saygılarımla istiyoruz” yer aldı. Meclise sunulan önerge oy birliği ile kabul edildi. Yine CHP grubu meclis üyelerinin imzalarının yer aldığı ikinci önergede ise “Akhisar, Akselendi Mahallesi vatandaşlarının istekleri doğrultusunda park ve çocuk oyun alanı için uygun bir yer tahsisi tarafınızca yapılmasını istiyoruz” yer aldı ve oy birliği ile kabul edildi.