CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) ve Avcılar Derneğiniz ziyaret etti.

Dernek başkanları Bakırlıoğlunun ziyaretinden memnun olduklarını belirttiler ve teşekkür ettiler. Çalışmalarınında başarılar dilerken seçimlerde de başarılar dilediler. Kalabalık bir ortamda hoş sohbet gerçekleşti.

Bakırlıoğlu, " Beni öncelikle kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Yavaş yacaş sona geliyoruz. Biz mutlu olacağımızdan eminiz. Sizlerin destekleri ile yerel seçimi kazanacağız ve sizlerle birlikte yöneterek iyi hizmet vereceğimize inanıyorum. Bizim bir çok projemiz var bunlara da güveniyoruz ki ekibimizde kadrolarımızda donanımlı. Biz iddialıyız seçimi kazanacağız ve iyi bir hizmet sunacağız. Derneklerimizle sürekli iç içeyiz bundan sonrada öyle olacak. Bende dernekçiliği iyi bilirim. Zamanında çeşitli derneklerde görev aldım. Öncelikle tüm derneklerin yararlanacağı dernekler binası oluşturacağız. Kitapçıklarımızda olmasa da biz bunun sözünü verdik. Derneklerimiz bizler için önemli bunun farkını da 30 Martta göreceksiniz. Biz koltuk sevdalısı değil hizmet aşığıyız. O yüzden de orası makam değil görev yeridir. İnşallah 30 Marttan sonra bunu .çok daha iyi göreceksiniz. Akhisar kültürüyle ve tarımıyla daha fazla tanınan konuma getireceğiz. Zengin bir kültürümüz var bunu da derneklerimiz ile gerçekleştireceğiz. Güzel günler yakındır diyor hepinize teşekkür ediyorum. " dedi.