AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı, Akselendi Beldesinde projelerini paylaştı.

Hizmet standartlarını yükselterek hizmetlerine kaldıkları yerden devam etmek istediklerini dile getiren AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; Bugüne kadar Akselendi Kasabamız, belediyesi olan belediye tarafından hizmet almış bir kasabamız. Ama bu hizmetler bazı sebeplerden dolayı sizler için yeterli olmuyordu. Ancak yine de bugüne kadar hizmet yapmış tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz, Allah onlardan razı olsun. Bu Büyükşehir Yasası ile birlikte Türkiye’de önemli bir milat ortaya çıkıyor ve bir reform gerçekleştiriliyor. Bundan sonra artık sizlere Akhisar’ımızın mahallelerinde hangi hizmet varsa, Akselendi’mizde de olacaktır. Bunun anlamı da budur. Bundan sonra Akhisar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi hangi hizmetleri yapıyorsa, bundan sonra Akselendi’ye yapacaktır. Bizler belediyemizin hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğiz ama bunların standartını yükselterek hızlarını arttırarak devam edeceğiz. Bizler Belde Belediyelerimizin imkansızlıklarının farkındaydık, hükümetimiz bunun farkındaydı, dolayısıyla böyle bir reforma ihtiyaç vardı.

Bizler Büyükşehir Yasası ile birlikte Akhisar’ımızın bereketini köylere ve beldelerimize taşıyacağız. Oluşturduğumuz projelerle daha zengin hale getireceğiz. Amacımız budur ve bundan asla vazgeçmeyeceğiz bunu kovalayıp gerçekleştireceğiz.

Akhisar’daki hizmetlerimizi biliyorsunuz, nasıl belediye hizmet binasını, mezbahayı, mahalle konaklarını, pazar yerlerini,göleti, toplu konutları inşaa ettiysek, nasıl hükümetimiz adliye sarayını, hastaneleri, onlarca okumuzun temelini birlikte yatıysak inşallah bu tecrübemiz ile bunu dayanışmamız ile birlikte Allah’ın izniyle buralarda da büyük işler yapacağız. Yeter ki bizler birbirimize karşı kardeşliğimizi koruyalım, birbirimize karşı dostluğumuzu koruyalım, inşallah bunlar bizim için mesele değildir” dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi Akselendi halkına hitap etti. Program sonunda AK Parti heyeti Akselendi Belediye Başkanlığını ziyaret ederek burada çalışan kadrolu işçi ve taşeron işçileri ile buluştu.