Gölmarmara ilçesi Tiyenli köyünde sabah kahvaltısında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, “Büyükşehir yasasına karşı çıkanlar şimdilerde buralara gelip büyükşehir yasasının faziletlerini anlatıyorlar. En iyi en güzel hizmeti biz getireceğiz diyerek sizleri kandırmaya çalışıyorlar. Peki siz bunlara kanacak mısınız? dedi. Vatandaşlar ise Tanrıverdi’nin bu sorusuna “Sayın başkanım bizde kanacak göz var mı?diye cevap verdi.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin TAnrıverdi Gölmarmara ilçesine bağlı Tiyenli köyünde vatandaşlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Tanrıverdi’nin yanısra kahvaltıya İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Arslan, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, AK Parti Gölmarmara İlçe Başkanı Süleyman Benli, Gölmarmara Belediye Başkan Adayı Kamil Öz, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Kefayettin Öz ve AK Parti Gölmarmara İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Altınay ve vatandaşlar katıldı.

Köy girişinde çiçeklerle karşılanan, AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi için kurban kesildi. Kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Tanrıverdi, büyük imkan, büyük hizmet anlamına gelen Büyükşehir yasasına karşı çıkanların şimdilerde en güzel hizmeti kendilerinin yapacağını söylediklerini belirterek, “Çok şükür Manisa’yı büyükşehir yapmak bize nasip oldu. Büyükşehir demek büyük imkan demektir. Büyük imkan büyük hizmet demektir. Biz bu yasayı hazırlarken CHP ve MHP bu yasaya ülkeyi eyaletlere bölecek, bu yasa ile köyler beldeler kapanacak dolayısıyla hizmet gitmeyecek diyorlardı. CHP karşı çıkmakla da kalmayıp büyükşehir yasasının iptali için Ana yasa mahkemesine dava açmıştı. O gün büyükşehir yasasına karşı çıkanlar bu gün büyükşehrin faziletlerini anlatmaya çalışıyorlar.”dedi.

Tanrıverdi, “Dün yasaya karşı çıkanların bugün sizlere gelerek en güzel hizmeti biz vereceğiz diyen CHP ve MHP’li adaylara kanacak mısınız? Diye sorması üzerine vatandaşlar “Sayın başkanım bizde kanacak göz var mı?şeklinde cevap verdi.

Gölmarmara merkezdeki mahallelere hangi hizmet gittiyse 30 Mart seçimlerinden sonra mahalleye dönüşecek olan Tiyenli köyüne de aynı hizmeti gideceğini söyleyen Tanrıverdi, “Aynı dili konuşan aynı duyguları paylaşan Gölmarmara Belediye Başkan Adayı Kamil Öz kardeşimle bizi el ele tutuşturduğunuz da daha çok hizmet alacaksınız. Eskiden köy muhtarımız köyüne hizmet almak için İl Özel İdaresine gidiyordu. Allah’ın izni ile 30 Marttan sonra hangi hizmeti istiyorsunuz diyerek biz sizlerin ayağınıza geleceğiz. Biz sizlere efendi olmak için değil hizmetkar olmak için geliyoruz.”diye konuştu.