AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Türkiye Gaziler Vakfı Turgutlu Temsilciliğini ziyaret etti.

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Türkiye Gaziler Vakfı Turgutlu Temsilciliğinin yeni açtığı binasında Turgutlu Temsilcisi Hüsamettin Sağlık ve arkadaşlarını ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan ve AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli’de katıldı.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Tanrıverdi; Hükümetimizin başlatmış olduğu çözüm süreci ile artık terör bitti. Bu Türkiye’nin çok önemli bir sorunuydu. Terör gazilerini çok şükür son bir yılda konuşmuyoruz. İnşallah bundan sonra da konuşmayacağız. Tabi ki bundan rahatsız olanlar var. Normalleşen Türkiye’nin anormalleşmesini isteyenler var. Allah sizlere sabır ve metanet versin. Ülkemizin bütünlüğü, huzuru, birlik ve beraberliği için bizler de elimizden geleni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz.”diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Gaziler Vaksı Turgutlu Temsilcisi Hüsamettin Sağlık, başta Tanrıverdi olmak üzere İl Başkanı Baybatur’a ve temsilcilik binasının açılmasında katkıları olan Turgutlu Belediye Başkanı Orhan’a teşekkür etti.

Tanrıverdi’nin Türkiye Gaziler Vakfı Turgutlu Temsilciliğine yaptığı ziyaret, tüm şehitlerimiz için okunan Fatiha ve duaların ardından sona erdi.