Akhisarpress.com - AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen çöp aracının anahtar teslimini Akhisar’ın Süleymanlı beldesinde gerçekleştirdi.

Soma ve Kırkağaç’ta çeşitli etkinliklere katılan Tanrıverdi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Süleymanlı Belediyesine hibe edilen çöp aracının anahtar teslim törenine katıldı.
Birçok ilçede ve beldede çöp aracı hibe edildiğini ifade eden Tanrıverdi; “Bugün burada Süleymanlı beldemize bir çöp aracı kazandırdık. Toplam 105 bin Türk Lirasına mal olan aracımızın Süleymanlı’nın daha temiz bir çevreye kavuşmasını temenni ediyoruz. Çünkü AK Parti insan merkezli hizmet odaklı çalışan bir partidir.” Diye ifade etti.

Süleymanlı Belediye başkanı Ali Velestin, Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’ye teşekkür ederek, yeni çöp aracının hayırlı uğurlu olmasını ifade etti.

Öte yandan anahtar teslim töreninden sonra Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve Belediye Başkanı Ali Velestin çöp aracına binerek test sürüşü yaptılar.

Anahtar teslim törenine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Şenyiğit, Kadın Kolları başkanı Şemsi Okur, Gençlik Kolları ve çok sayıda partili katıldı.