Haber Merkezi - AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı, köy ve mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluşan AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi,”Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte, biz bir bütün Manisa’yız. Şimdi hepimiz Manisalıyız. O halde birlikte Manisa olan bizler, inşallah Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 17 ilçe belediye başkanımız, meclis üyelerimizle birlikte size hizmetkâr olmak için çalışacağız.”dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, partisinin Alaşehir ilçe teşkilatı, köy ve mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi

Partisinin ilçe teşkilatının yanısra köy ve mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Tanrıverdi, “İnşallah 30 Mart akşamı gülen yüz sizlerin yüzü olacak, gülen yüz Alaşehir’in yüzü olacak, gülen yüz Manisa’nın yüzü olacak, Türkiye’nin yüzü olacak. Tabi ki bizim Manisalılar olarak büyük arzumuz Türkiye genelinde ilk müjdeyi Sayın Başbakanımıza Manisa Büyükşehir Belediyesini aldık demek olacaktır.”dedi.

“BEN PAZARCI MUSTAFA’NIN OĞLUYUM”

Manisa’yı Büyükşehir belediyesi yaptıklarını ifade eden Tanrıverdi;”Şehirde olan köyde olacak dedik çok şükür bunların büyük kısmını gerçekleştirdik. Şimdi yeni bir döneme giriyoruz, yeni bir adım atıyoruz. Büyükşehir yasasını çıkardık ve Manisa’yı Büyükşehir yaptık. AK Parti olmasaydı, eğer Manisa’nın Büyükşehir olma şansı yoktu. Hüseyin Tanrıverdi kardeşiniz Yerel Yönetimler Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıyor olsaydı Manisa’nın yine büyükşehir olma şansı yoktu. Hiç mütevaziliğe gerek yok. Bundan 20 yıl evvel değerli milletvekilleri önerge vermişler ama kabul edilmemişti. 20 yıl aradan sonra çok şükür bize nasip oldu. Şimdi Manisa Büyükşehir oldu, büyük hizmetlerle buluşacak. Hüseyin Tanrıverdi’nin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bir ayağı Manisa merkezdeyse diğer ayağı da Alaşehir’de olacak bunu böyle bilesiniz. Benim Alaşehir’e karşı nankörlüğüm olamaz, kadirşinassızlığım hiç olamaz. Çünkü ben Uşak İmam Hatip Lisesinde okurken okul harçlığını Alaşehir pazarında çorap satarak, tülbent satarak pazarcı Mustafa’nın oğlu olarak buradan çıkarırdım. Dolayısıyla böylesi bir noktada ben Alaşehirliyim desem bile yeridir. Artık Alaşehirliyiz, Kulalıyız, Salihliliyiz, Selendiliyiz, Sarıgöllüyüz, Akhisarlıyız, Somalıyız dememize gerek kalmadı. Çünkü biz bir bütün Manisa’yız. Şimdi hepimiz Manisalıyız. O halde birlikte Manisa olan bizler, inşallah 17 ilçe belediye başkanımız, meclis üyelerimizle birlikte size hizmetkar olmak için çalışacağız ve size mahcup olmayacağız. Sizler hem Alaşehir Belediye Başkanlığından hem de Büyükşehir belediye başkanlığından hizmet alacaksınız. ”

“BİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLAN BİR PARTİYİZ”

Tanrıverdi konuşmasını şöyle tamamladı; “Biz kimsesizlerin kimsesi bir partiyiz. Hükümetimiz bu noktada sosyal politikalarını ortaya koydu. Şimdi Türkiye genelinde hangi garip, yoksul vatandaşımızın neye ihtiyacı var bunu biliyoruz ve devletimiz bunları karşılıyor. Yerel yönetimler olarak ta bizim görevimiz, ekonomik kalkınmayı, sosyal kalkınmayı, kültürel kalkınmayı gerçekleştirdik. Merkezi hükümetimizin yapamadığı bir şey varsa, bu Alaşehir’de Manisa ili genelinde yoksul olan hemşerilerimizi açta, açıkta bırakmayacağız. Bu sosyal belediyeciliktir. Henüz yaş tespitini yapmadık ama 65 yaş üzeri olanlar için hedefliyorum, Büyükşehir Belediyesi olarak 65 yaşın üzerinde benim ihtiyacım var diyen her hemşerimizin evinde hem kendine bakmak hem dış ihtiyaçlarını gidermek hem de evine bakmak bizim boynumuzun borcudur. Bunu her gittiğiniz yerde Büyükşehir Belediye Başkanlığının bir projesi olarak söyleyebilirsiniz. Bunlar bu ülke için alın teri dökmüş, emek sarf etmiş büyüklerimizdir. Bizim büyüklerimize karşı bir hürmetimiz var. Büyüklerine hürmet etmeyen, onlara sahiplik yapmayan yöneticiler ve yönetenler kim olursa olsun yok olurlar.”

Tanrıverdi konuşmasının sonunda Ak Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, ve Alaşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Özdişçi’nin ellerini havaya kaldırarak, 30 Mart akşamında Alaşehir’in el ele tutuşacağını söyledi.