Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlar ile sohbetler eden Şükran Füzün, “Akhisar’ın ticaretindeki sorunları konuşuyoruz, esnafımızı dinliyor ve çözüm önerileri üretiyoruz” şeklinde konuştu. Esnafın kendisine gösterdiği teveccühe teşekkür ettiğini söyleyen AK Parti aday adayı Şükran Füzün,  Kendisinin de şehirde iş yapan, istihdam oluşturan biri olduğunu ifade ederek yaşanan sorunların çözümü konusunda projeleri olduğunu aktardı. 

Akhisar’a kadın eli değeceğini belirten Şükran Füzün, “Her kapıyı çalıp herkesle kucaklaşıp Akhisar’ın her kesimiyle birlikte hareket ederek şehrimizi daha da güzelleştirmek, gönüller almak için yola çıktık. İnşallah Akhisar yine bir ilki başaracak ve şehrimize kadın eli değecek” dedi.

ADAYLIK SÜRECİNE AÇIKLIK GETİRDİ

Öte yandan merakla beklenen AK Parti’nin Belediye Başkan Adaylığı süreci konusuna açıklık getiren Şükran Füzün, “17 Aralık tarihine kadar Akhisar’da 6 aday adayı arasından birinin Belediye Başkan Adayı olarak seçilmesi bekleniyor. Manisa genelini kapsayan görüşmeler devam ediyor” dedi.