Saadet Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı KUZUM, İlçe Başkanı Fikret AYSU parti yönetim kurulu üyeleri, Sünnetçiler , Yatağan ve Üçavlu köylerinde aday tanıtım ziyaretlerine devam ediyor.

İlçe başkanı Fikret AYSU’ nun kısa tanıtma konuşmasından sonra, mikrofona gelen Belediye başkan adayı İ.Hakkı KUZUM, “Özellikle çiftçimizin,tarımcımızın, esnafımızın problemleri gündem haline gelmiyor. Niçin? Çünkü hakim yapı, sizin refah düzeyinizi arttırmak istemiyor.

Hakim yapı diyor ki Türkiye Cumhuriyeti’nin tarım nüfusu azaltılacak.Peki nasıl yapacak bunu , her birinizin kafasına silah dayayarak değil tabiî ki.Nasıl yapacak,işte köylümüzün mahsulü para yapmayacak,maliyeti yani girdileri yüksek olacak.Dolayısıyla emeklerinin karşılığını alamayan çiftçimiz köylümüz, üreticimiz, ekip biçmekten, yetiştiricilik yapmaktan vazgeçerek, şehirlere kentlere göçecek.Böylece kentlerde 800 850 tl ye modern köle olmaya razı olacak. Köylü milletin efendisi olmaktan, sermayedarların Kölesi olma durumuna düşecektir. Kısaca sizlerin sorunlarına değil çözüm bulmak, gündeme getirmek bile istemiyorlar. Son günlerdeki siyasal tartışmaların gündeminde halk yoktur, köylü yoktur, çiftçi yoktur.Bu kesimlerin dertlerine deva olacak konuşmalar yerine, karşılıklı galiz sözlerle, toplum avutulmaya devam edilmektedir.

Bununla birlikte bu sorunları gören ve en önemlisi de müdahale eden tek parti olan Saadet Partimizin yaptığı teorik ve pratik çözümler, kasıtlı olarak kamuoyunun gözünden saklanmaktadır. Bu da gösteriyor ki, bu hakim yapının korktuğu tek siyasi görüş, Milli Görüştür. Çünkü Milli Görüş, gücünü milletten alır. Ne Amerika’ya gidip icazet alır, ne de Çin’e gidip zalimlerle hediyeleşir. Çünkü mevcut diğer partilerin yönleri Avrupa’ya ve Amerika’ya dönüktür. Bu durumda milletimizin bindiği otobüsün yönü Avrupa olduğu sürece, şoförünün değişecek olması milletimize, çiftçimize, üreticimize pozitif yönde hiçbir kazanç getirmeyecektir. Sadece milletimizin umutları sömürülecektir. Çünkü Avrupa bizim gelişip ilerlememizi, gerçek anlamda güç sahibi olmamızı asla istemez. ’’dedi. Akhisar ve Köyler için çok sayıda projeleri olduğunun altını çizen İ.Hakkı KUZUM, Halkın ve Sivil toplum kuruluşlarının söz sahibi olacağı yönetim biçimi sunacağız. Organize Sanayiicimizin , bölge ile ilgili sorunlarını acilen gidereceğiz. Yeni müteşebbisleri Akhisar’ımıza kazandırıp istihdamı arttıracağız. Köylerimize çocuk oyun parkı, gençlere kültür ve spor alanları kazandıracağız. Akhisar esnafımıza ve köylümüze kapalı, korunaklı ve lüx pazaryeri yapacağız…”dedi.