AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "Diğer partiler siyaseti amaç kabul ederlerken, AK Parti iktidarı siyaseti araç kabul etmenin karşılığını devletimize ve milletimize kazandırdığı hizmetlerle taçlandırmıştır.” dedi. 

Manisa’da AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı tarafından Kethuda ve Şeyhisa Mahallesi’nde miting düzenlendi. Gerçekleşen mitinge Özdağ’ın yanı sıra AK Parti Kadın koları , gençlik kolları Ak Parti belediye meclis üyeleri , Akhisar spor klüp başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı , İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyigit partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlara seslenen AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Almanya, İngiltere gibi devletlerin 2. cihan harbini yaşamalarına ve ülkelerinin savaştan dolayı büyük enkaza uğramasına rağmen şu anda Dünya’nın en güçlü devletleri arasında olduğunu kaydetti. Özdağ konuşmasına şöyle devam etti: “Türkiye 2. cihan harbine katılmadı ama buna rağmen 1962’li yıllarda Avrupa’ya işçi gönderdik. O ülkelerin en ağır işlerinde maalesef Türk vatandaşları çalıştı. Bunun nedeni o egemen ülkeler partileri araç kabul ederken onlar için asıl amaç ülkelerinin zenginliği ve menfaatleriydi. Türkiye’de ise yıllarca partiler amaç olarak görüldü. Böyle olunca da, önce partimiz sonra kalırsa milletimiz, devletimiz’ zihniyeti hakim oldu. Böyle algılamamızı özellikle istediler. Halbuki tarih, din, dil, kültür şuurunuz olmazsa orada partiler araç değil amaç olur. Önemli olan partilerin araç, partilerin aracılığıyla da devlete ve millete hizmet götürülmesi de gerçek amaç olmalıdır. İşte AK Parti iktidarının diğer partilerden farkı buradadır. Diğer partiler siyaseti amaç kabul ederlerken AK Parti iktidarı siyaseti araç kabul etmenin karşılığını devletimize ve milletimize kazandırdığı hizmetlerle taçlandırmıştır.” 

“PARASI OLMAYANLAR HASTANEDE REHİN KALIYORDU”

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, sözlerine şöyle devam etti:“ 2001 yılında Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir parti kurarak, ‘Yeter söz milletin’ dedi. Bir gazete manşet atarak, ‘Muhtar dahi olamaz’ dedi. Atatürk döneminde yazılan bir şiiri okuduğu için hapse atıldı. Vesayetçi yapı Türkiye’yi zindana çevirmek istedi. Her şeye rağmen Sayın Erdoğan yoluna devam etmek istiyor, ‘Yoluna devam edemezsin, yasaklısın’ gerekçesi gösteriyorlardı. O dönem CHP Genel Başkanı olan Deniz Baykal kaldırdı yasağını. Yasağı kaldırırken de ‘Bu adamın yasağı devam ederse kahraman olur. Zaten başarısız olur, kaldıralım yasağını’ dedi. Arkasından Sayın Erdoğan liderliğinde AK Parti millet iradesiyle seçim üzerine seçim kazandı. Bu arada darbe girişimleri yaşandı. Menderes’e yaptıklarını aynen Sayın Erdoğan’a da yapmak istediler ama başaramadılar. AK Parti 13 yıllık iktidarı boyunca bir yandan şeytan taşladı bir yandan da ibadet etti. IMF’nin borçlarını ödedik, 23,5 milyar dolar. Vatandaşlarımız şayet parası yoksa AK Parti iktidarlarından önce hastanelerde muayene dahi olamıyordu. Rehin kalıyordu. Şimdi vatandaşlarımız istediği hastanelere gidiyor, muayene olabiliyorlar. Bizim mazotumuz, petrolümüz, doğal gazımız şimdilik yok. Ama İran’ın, Azerbaycan’ın, Rusya’nın, Türkmenistan’ın, Irak’ın var. Türkiye’nin yok. Böyle olunca elektriğe, enerjiye ihtiyacımız var. Elektriği, enerjiyi rüzgarla, jeotermalle, HES’lerle, nükleer santrallerle, barajlarla sağlayacağız. O zaman mazota ihtiyaç duymayacağız. Ucuz, daha ekonomik bir şekilde elektrikle yapacağız fabrikalarımızı. Tüm bunlar yapılırsa terör bitecek. Geçenlerde tüm illegal örgütler Tunceli’de ayaklandı. HES’leri yaptırtmak istemiyorlarmış. Ne kadar istemezlerse istemesinler biz yapacağız. Bunlar istekleriyle, dayatmalarıyla, kirli ve ayıplı senaryolarıyla Türkiye düşmanı, devlet ve millet düşmanı olduklarını gösterdiler. Biz de inadına tek devlet, tek bayrak, tek vatan, tek millet, resmi dil Türkçe diyerek hizmetlerimize devam edeceğiz. AK Parti icraatlara devam edecek ve Türkiye’yi süper ülke yapacağız.”