Haber Merkezi - CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, köyler ziyaretinde sona geldiğini, artık mahalle ve beldelere ziyaretlerde bulunacaklarından bahsederken selçikli ve çamönü köyünün belde olabilecek seviyedeyken mahalle olduğundan bahsetti.

Bakırlıoğlu, her iki köyde de yaptığı konuşmalarında ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan ve çiftçinin zor zamanlar yaşadığından bahsetti. Uzun uzun bire bir ve toplu konuşmalar yapan Bakırlıoğlu'na ilgi gözlerden kaçmadı.

" Biz sizleri önemsiyoruz. Akhisar'ın büyük köylerinden ve gençleri olan köylerinden birisisiniz. Sizler çalışkan insanlarsınız. Her gittiğim yerde çamönü köyünü örnek vermişimdir. Kendi üretimini yaptıkları bir ürünün pazarlanmasında kooperatifleşerek ne kadar büyük bir iş başardıklarını gösteriyorlar. Kendi pazarlarına yön verir seviyedeler. Bir çok yere de ürünlerini gönderiyorlar. Sizlerle ne kadar övünsek azdır. Bizde Akhisar da kurulan zeytin birliğini önemsiyoruz. Bende şahsi olarak üyesi olduğum birliğin kalkınması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Burada biz üretip Gemlik pazarlayacağını, sizler gibi biz üretip biz pazarlamalıyız. Aracılar değil üreticiler kazanmalı. Sizleri örnek alarak yöremize katkıda bulunmak için her şeyi yapacağız. " diyen Bakırlıoğlu yerel seçimler için destek istedi.

Selçikli de gençlerle evde toplanan Bakırlıoğlu, gençlerin dertlerini dinledi. Fikir alışverişinde bulundu. İsteklerini not etti. Genç bir muhtar adayının olduğuna duyan Bakırlıoğlu gençlerin ve kadınların bu tür görevlere talip olmasını sonuna kadar desteklediğini söyledi. Genç muhtar adayına başarılar dileyen Bakırlıoğlu gençlerden " Manisa'nın en genç belediye başkan adayıyım. Sizlerden genç bir kardeşiniz olarak destek istiyorum. Birlikte yöneteceğimiz ve güzel günler göreceğimiz ümidiyle, misafirliğiniz için teşekkür ediyorum. " dedi.