AK Parti Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; köy ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. AK Parti heyeti ile birlikte köy ziyaretleri yapan Başkan Adayı Hızlı ve ekibi Muştullar, Musaca, Karaköy ve Karabörklü köylerinden destek istedi. Köylülere hizmet etmekten büyük şeref duyduklarını tekrarlayan Başkan Adayı Hızlı; vatandaşlarla projelerini paylaştı.

Köylerde özellikle meydanların yani sosyal hayatların başladığı alanları yenileyeceklerini ve ışıklandırma yapacaklarının altını çizen AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; “köy meydanlarının düzenlenmesi, zemin kaplaması, yol ve kaldırım düzenlemeleri, aydınlatma elemanları ve köy çeşmeleri projelerimizin arasında yer almaktadır” dedi.

KÖY KONAĞI PROJELERİ

Her köyde köy konakları yapacaklarını belirten Başkan Adayı Hızlı; içerisinde muhtarlık, toplantı odası, kütüphane, kurs odaları ve çok amaçlı salonun bulunduğu köyün ihtiyacına göre tek ve iki katlı olmak üzere projeler hazırlanmıştır. Bunun yanında köy hayır alanlarının düzenlemesini de yapacağız” dedi.