Haber Merkezi - 30 Mart yerel seçimleri öncesi köy çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve AK Parti Akhisar Teşkilatı ile birlikte Arabacıbozköy, Büknüş, Sabancılar ve Sırtköy’ü ziyaret ederek destek istedi. Gündüz programında Başkan Adayı Hızlı ve ekibi Selçikli köyünde sünnet törenine, Cumhuriyet ve Akselendi Beldesinde hayırlara katıldı.

Projelerini köylülerle paylaşan AK Parti Belediye Başkanı Salih Hızlı; 86 köy ve 9 belde ile Akhisarlı’nın Belediyesi’nin daha da büyüdüğünü ve bunun yanında hizmetlerinde büyüyeceğini dile getirdi. Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmetlerin kat kat artacağının altını çizen Başkan Adayı Salih Hızlı; “güçlü bir Akhisar, güçlü bir Manisa demek güçlü bir Türkiye demektir. 10 yıllık dönemimize nasıl çalıştıysak bütün gücümüzü kaynaklarımızı hak ve adalet ölçüsünde kimin daha çok ihtiyacı varsa fırsat eşitliği vererek daha az hizmet giden yere daha çok hizmet getirerek bu işi başaracağız” dedi. Büyük Akhisar’a Büyük Projelerin yakışacağını dile getiren Başkan Adayı Hızlı; “Allah nasip eder milletimiz de uygun görürse 3. Dönemde büyük projelere imza atarak marka kent olma yolunda zirveye çıkacağız” dedi.

Başkan Salih Hızlı’nın 10 yıllık hizmet döneminde bir çok başarıya imza attığını dile getiren AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise yaptığı konuşmada, Akhisar’ın 10 yılda bir marka kent olma yolunda büyük adımlar atıldığını ve özellikle Akhisar Belediyespor ile artık dünya çapında tanınan bir ilçe olduğunu kaydetti.