AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Salih Hızlı ve İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit seçim sonuçlarını değerlendiren birer açıklama yaptı. Seçim sonuç değerlendirmesi yapan AK Parti heyeti daha sonra Belediye Hizmet Binasına yürüdü ve AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı üçüncü kez Akhisar Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Seçim sürecini değerlendiren AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit seçim sürecinde sadece siyasi parti rakipleri ile değil paralel yapı ile de mücadele ettiklerini ve sonunda kazanan taraf olduklarını dile getirdik. Akhisar Belediyesi’nin 130 yıllık tarihinde ilk kez iki defa başkanlık yapan kişi olarak gurur duyduğunu ve üçüncü defa da bu hizmete layık görüldüğünün altını çizen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; seçim sürecinde destek veren tüm partili ve Akhisarlı seçmenlere teşekkür etti.

30 Mart seçimlerinin sona erdiğini ve yeni süreçte Ağustos ayında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalara bugünden itibaren başlayacaklarını işaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir; seçim sürecini ve gelinen noktayı değerlendirdi. Akhisar’da sevinç yaşarken, Büyükşehir’de üzüldüklerinin altını çizen Aydemir; halkın verdiği karara saygılı olduklarını dile getirdi.

AK Parti heyeti daha sonra parti lokalinden Akhisar Belediye Hizmet Binası yürüyerek gitti. Akhisar Belediye Binasına girerek Başkanlık makamına giren Salih Hızlı alkışlar arasında üçüncü kez koltuğuna oturdu.