Saadet Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı seçime 1 haftadan az bir süre kala Akhisar’da, Genel Başkan Mustafa Kamalak’ında katılımı ile miting yaptı.

Akhisar Eski Belediye önünde çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleştirilen mitingin açılış konuşmasını Akhisar Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu yaptı. Saadet Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Bağcı ve Akhisar Belediye Başkan Adayı İ.Hakkı Kuzum partililere seslendi.

Kalabalık tarafından coşku ile karşılanan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, son olarak kürsüye çıktı. Milli Görüş efsanesini diriltmek için partililerden söz isteyen Genel Başkan Kamalak yaklaşık 2 saat konuştu.

Sözlerinde Ak Partiye yüklenen Kamalak, “Tutturmuşlar paralel yapıdan bahsediyorlar. İşleri güçleri, geceleri gündüzleri paralel yapı. O zaman ben soruyorum, ey hükümet yetkilileri, ey bakanlar ey Başbakan, siz yeni mi geldiniz iktidara, üç günlük hükümet misiniz? 12 yıldan beri iş başında değil misiniz. İstanbul'un fethinin nasıl bir yeni dünyanın, adil nizamın başlangıcı olmuşsa 30 Mart'ta da benzer şekilde Saadet Partisi'nin adaylarının göreve gelerek, hizmete başlayacağız.Türkiye mazlum milletlere öncü mü olmalı yoksa batı kapılarında uşaklık mı yapmalıdır? 55 yıldan bu yana olduğu gibi Avrupa kapılarında 'hazır ol' da mı beklemelidir? Daha açık ifadeyle Türkiye, İslam Birliği'ni mi kurmalı yoksa haçlı birliğine mi girmelidir? Bunun kararını vereceksiniz? Biz iyi anlattığımız takdirde bu ilin güzel insanları 'elbette İslam Birliği' diyecektir."

Kamalak, ''Saadet Partisi'nin önü kesilmemiş ve defalarca ihanete uğramamış olsaydı'' Türkiye'nin bugünkü noktalara gelmeyeceğini ileri sürerek, iyi yönetimin, hizmetin, belediyeciliğin, milli görüşün işi olduğunu savundu.

Defalarca binlerce belediyede yönetime geldiklerini, en olumsuz şartlarda iktidarda bulunduklarını ifade eden Kamalak, en önemli makamları yönettiklerini ancak bugüne kadar bakanları ve belediye başkanları hakkında en ufak yolsuzluk iması duyulmadığını bildirdi. Kamalak, bundan sonra da duyulmayacağını belirterek, "Çünkü biz, kazandığımız her belediyenin giriş kapısına 'rüşvet alan da veren de melundur' tabelalarını astık. Peki bizden önce var mıydı, yok. Bizden sonra tabelalar korundu mu, hayır. Ne aşılanıyordu millete, adeta zihinlere kazınıyor, halen devam ediyor, 'rüşvet alan da veren de memnundur" diye konuştu.

Tutturmuşlar paralel yapıdan bahsediyorlar. İşleri güçleri, geceleri gündüzleri paralel yapı. O zaman ben soruyorum, ey hükümet yetkilileri, ey bakanlar ey Başbakan, siz yeni mi geldiniz iktidara, üç günlük hükümet misiniz? 12 yıldan beri iş başında değil misiniz? Sizin dediğiniz gibi 'haşhaşi' tipi, 'virüs' tipi, 'yamyam', say sayabildiğin kadarıyla cinayet örgütü gibi şebeke var ise 12 yıldan bu yana neden bunun üzerine gitmediniz?" diyerek mitingi sona erdirdi.

Genel Başkan Mustafa Kamalak'a konuşmasının sonunda Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkan Yardımcısı Aydan Akkuş Akhisarspor atkısı hediye etti.

Miting sonrası Saadet Partililer Kortej yürüyüşü ile akşam namazını kılmak için Akhisar Hilaliye Caamisine yürüdü.