Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak Akhisar’a gelerek partililer ile kahvaltıda buluştu.
Cuma Akşamı Akhisar’da bölge trafik önünde şehrin girişinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Genel Başkan Kamalak, bu sabahta Akhisar Gölet Büyük salonda Akhisarlılar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Saadet Partisi Akhisar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltı programına partililerin yanı sıra Akhisar Esnaf Oda Başkanları da davet üzerine toplantıya katıldı.

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için start veren ve çalışmalara başlayan Saadet Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum’un seçim çalışmaları dahilinde gerçekleşen Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın Akhisar ziyareti yoğun ilgi gördü.
Kahvaltının ardından selamlama konuşmasını yapan Saadet Partisi Akhisar İlçe Başkanı Fikret Aysu, katılımcılara teşekkürlerini iletti.
Başkan Aysu’nun ardından konuşmasını yapan Saadet Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum, katılımcılara seslenerek “Değerli katılımcılar, öncelikle başta sayın Genel Başkanım ve genel başkan yardımcım olmak üzere hepinizi canı gönülden selamlıyor, hoş geldiniz diyorum. Siz değerli Milli görüş sevdalıları birbirinden değerli aday adaylarımızın içinden bu görevi bana verdiniz. Bende sizlere layık olma çabası ile çalışmalarıma başladım. İnşallah 30 Mart seçimlerinde de Akhisar’ı ben değil, bizler yani milli görüş sevdalıları hizmet için kazanacağız. Bütün çabam ve bütün arzum milli görüş adına sizler adına Akhisar’a hizmette bulunmak” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Başkan Adayı Kuzum’un ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak katılımcılara hitap etti. Yaklaşık 45 dakika konuşan Kamalak, Hükümetin yanlış politikalarına vurgu yaparak, doğru adresin Saadet Partisi olduğunu söyledi.
Genel Başkan Kamalak, “Bizler Milli görüş sedalılarıyız. Bizim aşkımız halka ve Hakka’dır. İşte bu yüzdendir ki 4 kere partimiz kapatıldı. Ancak bizler hiçbir zaman vazgeçmedik. Hep uğuruna inandığımız Milli görüş uğruna çabaladık. 1995 yılında kurduğumuz Refah Partisi ile Türkiye’nin nasıl yönetilmesi gerektiğini herkese gösterdik. Çünkü bizim isteğimiz yani hepimizin isteği İslami yönetim ve ülkemizi geliştirmek adına her şeyi yaptık. Ancak dış güçlerin isteği üzerine içimizdeki bir kısım menfaatçiler davalarını satarak, dış güçlerin emrine girdi. Çünkü korkuyorlardı, çünkü eğer biz göreve devam etseydik, bütün bölge barış ve huzur içerisinde kalacağını biliyorlardı. Şuan ki hükümet Ak Parti Hükümeti Ülkemizi kaosa sürüklemekten başka bir şey yapmıyor. Örneğin gezi olaylarında uyguladığı yanlış politikalar yüzünden 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, iki polisimiz şehid oldu. Eğer Başbakan gençlere kafa tutacağına, “Sevgili gençler, madem siz ağaç istiyorsunuz, ozaman hadi gelin birlik olalım ve bütün İstanbul’u ağaçlandıralım.” Deseydi bunların hiç biri olmazdı.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz ay meydan gelen yolsuzluk operasyonlarında da çok yanlışlar yapmışlardır ve hala o yanlışlarını sürdürmektedirler. 4 Bakanın çocuklarının yer aldığı yolsuzluk iddialarında eğer Başbakan çıkıp, “Değerli bakanlarım, şuanda ortada bir yolsuzluk iddiaları var, ve sizlerin de adı geçmektedir. Biz sizlerin temiz olduğuna inanıyoruz. Ancak siz bu süreçte biraz istirhat edin, biz bu işi çözelim” deseydi yine bunlar olmayacaktı. Ancak bunların hiç biri olmadı. Ülkemizi kaosa sürüklemekten başka bir çabaları yok.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde İktidar partisi başta olmak üzere diğer muhalefet partiler, hazineden 300 Milyon TL’lik bir seçim yardımı almışlardır. Peki ya biz? Bize bir kuruş bile yok. Diyorlar ki “Peki bu toplantıları hangi bütçe ile yapıyorsunuz.?” Biz bu toplantıları milli görüş sevdalılarının yani sizlerin yani bizlerin çocuklarımızın okul harçlığından kasarak, mutfak masraflarımızdan kasarak yapıyoruz. Ben şuna inanıyorum ki gün gelecek ve Milli görüş için bu fedakarlıkları yapan, hak davası için bu fedakarlıkları yapanlar hedeflerine kavuşacaklardır.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmaların ardından Akhisar Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum’u takdim eden Genel Başkan Kamalak, kendisine başarılar dileyerek, Akhisar’a inandığını ve güvendiğini belirtti.