Haber Merkezi - Saadet Partisi Akhisar Belediye Başkan adayı Hakkı KUZUM ve Saadet Partililer, Kocakaan ve Sarılar Köylerine, Tanıtma ve Tanışma ziyareti daha gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Akhisar Belediye Başkan adayı Hakkı KUZUM, Siyasette, özellikle son günlerde etik kuralların, ahlaki sınırların kırıldığını, ,ülkemizin Hacivat karagöz siyaseti ile yönetildiğini, suni gerilim oluşturularak halkı kutuplara bölmek suretiyle seçimlere malzeme yapılıyor olmasını eleştirdi.Ülke insanının karnını doğduğu yerde doyurmasıyla ilgili, istihdam ile ilgili, yatırımlar ile ilgili, çiftçinin, hayvancının üretimini desteklemekle ilgili çalışmalar bir tarafa atılmış olmasının ülkemizi , kendi kendine yeter ülke olmaktan çıkarıp, batıya muhtaç ülke haline getirdiğini ifade etti.

Belediye başkanının kendisinin de bir vatandaş olduğunu hatırlatan Hakkı KUZUM, başkanın halkın sorunlarını , halkın arasına karışarak tespit etmesi gerektiğini, çözümü, yatırımı ve hizmetleri, halkın talebi yönünde yapması gerektiğini belirtti. “Bizim belediyemizde başkan ve yardımcılarının makam odalarının kapısı hiçbir zaman kapalı olmayacak, daima açık olacak. Biz, yapmayacaklarımızın sözünü söylemeyiz”. diyerek , belediyece alınacak kararlarda, halk temsilcileri ve muhtarların da katılmasını sağlayacaklarını söyledi.