AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Eğitimci ve Sendikacı Rıza Bahar, AK Parti Akhisar Gençlik Kolları Üyeleri ile Parti Lokalinde biraraya geldi.

Bahar, sözlerine, şu ana kadar yapmış olduğum seçim çalışmalarında, bana üvey evlat muamelesi yapmayıp, yanlarından ayırmayan, her zaman her yerde bana büyük destek olan İlçe Başkanım İsmail Hakkı Beye, Kadın Kolları Başkanım Şemsi Hanıma, Gençlik Kolları Başkanım Süleyman Bey Kardeşim ile tüm Yönetim Kurulunda Üye Olan Büyüklerime ve değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum diyerek başladı.

Değerli Gençler, “Bizler hep birlikte, çok çalışmalı bir arada beraberce kenetlenmeli ve idealimiz olan Türkiye Sevdası doğrultusunda çok çalışmalıyız dedi.

Rıza Bahar, bu yerel seçimler çok önemli. Türkiye üzerindeki bütün senaryoları bertaraf edecek bir eşik bir dönüm noktası olacak bu seçimler. Hepinizin bildiği gibi bu ülke ve AK Parti çok badireler atlattı, inşallah bu seçimleri kazanarak en güzel bir şekilde Akhisar’a AK Parti Belediyeciliğinin Ustalık dönemini hep birlikte çok çalışarak göstereceğiz dedi.

Belediyecilikteki idolümüz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır ifadelerini kullanan Bahar, Akhisar için çok güzel, çok mantıklı ve uygulanabilir harika projelerinin olduğunu söyleyerek, gençlere projeleri ile ilgili bilgiler verdi.

Rıza Bahar, Rakiplerimizi asla küçümsemeden onları dikkate alarak, onları iyi analiz ederek kendimiz onlardan daha iyi organizasyonlar gerçekleştirerek onlardan daha iyi işleri başarmak için yola çıkacağız. Biz hata yapmadan çalışırsak İlkönce Akhisar’ı, ardından diğer ilçeleri ve bunların ardından da Manisa büyükşehiri alırız dedi.

Bahar, konuşmasını tamamladıktan sonra gençlerden gelen soruları yanıtlayarak, gençleri bilgilendirdi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda, Ak Parti Teşkilat Başkanı Feyyaz Eroğlu ile Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar ve Gençlik Kolları yönetimi hazır bulundular.