Akhisar Manavlar ve Pazarcılar odasının pazar yerlerinin özelleştirmesi ile ilgili yürüttüğü çalışma siyasi partilere ziyaret ile devam etti.

Geçtiğimiz ocak ayında Belediye Meclisinden Ak Parti ve CHP'li meclis üyelerinin red oyları ile komisyondan geçmeyen ve bekletilen pazar yerlerinin özelleştirilmesi ile ilgili Akhisar Manavlar Odası Başkanı Mustafa Güral, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek yöneticilere ve belediye meclis üyelerine Pazar yerlerinin özelleştirme projesi hakkında detaylı bilgi verdi. Özelleştirmenin yapıldığı takdirde bundan hem pazarcı esnafının hemd vatandaşın büyük kazanç elde edeceğini aktaran Güral, özelleştirmenin yapıldığı pazar yerlerinden örnekler vererek yapılacak hizmetleri anlattı. 

İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ni ziyaret eden oda Başkanı Mustafa Güral, burada ilçe başkanı İsmail Şahin, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi. Proje hakkında partililere detylı bilgi veren Güral, ardından Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatında bir brifing gerçekleştirdi.